FRED (Den Haag): Open tot 20:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 18:00 uur
  1. Home
  2. >
  3. Boeken
  4. >
  5. Boeken Binnenkort Verkrijgbaar

Alle nieuw te verschijnen boeken bij Paagman

Bestel alle nieuw te verschijnen boeken bij Paagman en ontvang ze als eerste in huis!
Wilt u niet te lang wachten en als eerste de nieuwste boeken van beroemde auteurs zoals bijvoorbeeld Dan BrownLucinda Riley of Jamie Oliver lezen? Geen probleem! Bestel de nieuwste boeken bij Paagman en laat ze direct bij verschijnen thuisbezorgen. Afhalen in een van onze winkels kan natuurlijk ook, uw persoonlijke voorkeur staat voorop.

Geef een boek cadeau!
Met een boek dat pas net verschenen is weet u zeker dat de kans groot is dat u een cadeau geeft dat de ontvanger nog niet in de eigen collectie heeft. Wilt u een nieuw te verschijnen boek geven? Ook dan bestelt u natuurlijk eenvoudig op onze website. Op de dag van verschijning heeft u als een van de eerste het boek in handen. Wij versturen uw bestelling naar elk gewenst adres, tegen zeer scherpe tarieven. Binnen Nederland bezorgen wij uw bestelling desgewenst vaak nog dezelfde dag. Uw bestelling betaalt u eenvoudig met bijvoorbeeld iDeal, Boekenbon en/of de Paagman CadeauCard. Of: wanneer u dat wenst, gewoon achteraf!

Lees alles over bestellen en betalen bij Paagman

Reserveer nu!

Barack Obama - Een beloofd land
Op 17 november is wereldwijd Barack Obama's biografie A promised land (Nederlands: Een beloofd land) verschenen: het langverwachte eerste deel van zijn presidentiële memoires waarin Barack Obama vertelt over zijn fascinerende reis van een jongeman die op zoek is naar zijn identiteit tot de leider van de vrije wereld.

David van Reybrouck - Revolusi
Op 26 november verschijnt Revolusi van David van Reybrouck. Vijf jaar lang werkte Van Reybrouck aan zijn monumentale Revolusi. Hij interviewde tweehonderd mensen, de laatste nog levende getuigen van de onafhankelijkheidsstrijd, in Indonesische rusthuizen, Japanse miljoenensteden en op verafgelegen eilanden. Op 26 november als eerste beginnen met lezen? Reserveer dan nu al uw exemplaar!

Lize Spit - Ik ben er niet
Op 10 december verschijnt Ik ben er niet. Een vuistdikke, 568 pagina’s tellende roman. Ik ben er niet is een roman over toewijding en verraad, over twee mensen die op hun eigen manier gemankeerd zijn, maar die hun uiterste best doen opgemerkt te worden, lief te hebben en te leven. Reserveer snel de nieuwe Lize Spit en zorg dat u op 10 december als een van de eerste kunt beginnen met lezen!

Boeken Binnenkort Verkrijgbaar bij Paagman.nl

4 ARTIKELEN
Hide filter Auteur
Meer Minder
Hide filter Editie
Meer Minder
Hide filter Uitgave
Meer Minder
Hide filter Prijs in €
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...