FRED (Den Haag): open voor afhalen
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: open voor afhalen
MALL: Open tot 20:00 uur

Van 26 januari t/m 1 februari is het Poëzieweek 2023!

Poëzieweek 2023 viert de vriendschap in al zijn facetten: de vriendschap met de buren in de straat of met pennenvrienden ver weg, de vriendschap van lang geleden of van vorige week op een zonnig terras. De vriendschap tussen oud en jong en met alle kleuren van de regenboog. Poëzie maakt belangrijke momenten tastbaar en alledaagse momenten kostbaar.

De auteurs die dit jaar het Poëziegeschenk schrijven, belichamen het thema vriendschap op verschillende manieren. Niet alleen koesteren ze een literaire vriendschap over de grenzen heen, de Nederlandse Hester Knibbe en de Vlaamse Miriam Van hee, zijn ook in het dagelijks leven al decennialang ‘besties’.

Pöeziegeschenk

Bij besteding van €12,50 aan poëzie ontvangt u het pöeziegeschenk Er staat te gebeuren cadeau*. Het Poëziegeschenk is dit jaar geschreven door Hester Knibbe en Miriam Van hee. “Voor wie bij zijn verstand is, gaat vriendschap boven alles” zegt Horatius. De auteurs van het poëziegeschenk beamen dat volmondig. In 1985 ontmoetten ze elkaar voor het eerst tijdens Poetry International, een ontmoeting die resulteerde in een durend contact. Poëzie als basis voor een hechte vriendschap.

*op=op, zolang de voorraad strekt

PAK EENS EEN POËZIEBUNDEL OP! 5 X TIPS OM POËZIE TE LEREN LEZEN

Wat is dat toch met die afkeer of angst voor poëzie? Er zijn zoveel verschillende categorieën en genres dat er voor iedereen wel wat te vinden zou moeten zijn. Wij geven tips voor het lezen van poëzie. Hopelijk pak je daardoor dit jaar wél een poëziebundel op! Lees verder

Tips Poëzie bij Paagman.nl

0 ARTIKELEN
Sorteren op Prijs Populair Verschenen

Uw zoekopdracht leverde helaas geen resultaten op.

Helaas zijn er geen leverbare producten gevonden die aan uw zoekopdracht voldoen.

Misschien kunt u het volgende proberen:

  • Controleer voor de zekerheid de spelling van uw zoektermen.
  • Probeer een minder specifieke zoekterm, dat levert wellicht meer resultaten op.
  • Schakel eventueel ingeschakelde filters uit.

Kunt u geen producten vinden? Natuurlijk helpen wij u graag! Neem contact met ons op.

Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...