FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 19:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
Archief
1 november

PAAGMAN NEEMT BOEKHANDEL HUYSER OVER

PAAGMAN NEEMT BOEKHANDEL HUYSER OVER

Paagman uit Den Haag neemt per 1 januari 2018 Boekhandel Huyser te Delft over. Afgelopen weken is hierover overeenstemming bereikt. Directeur Fabian Paagman: “We barsten van de energie om de onderscheidende dienstverlening van Paagman ook in Delft de komende tijd te gaan introduceren.”.

PERSBERICHT

1 november 2017

PAAGMAN NEEMT BOEKHANDEL HUYSER OVER

Paagman uit Den Haag neemt per 1 januari 2018 Boekhandel Huyser te Delft over. Afgelopen weken is hierover overeenstemming bereikt. Boekhandel Huyser zal in eerste instantie met behoud van haar eigen naam en met de bestaande medewerkers verder gaan. De komende tijd wordt gewerkt aan de integratie van de organisatie en processen.

De overname is voor directeur-eigenaar Jeroen van der Poel van Boekhandel Huyser het sluitstuk van de zoektocht naar een overnamekandidaat in het afgelopen jaar. Na ruim 20 jaar eigenaar te zijn geweest van de boekhandel, wilde hij het bedrijf graag overdragen. Voor broer en zus Fabian en Nadine Paagman van de gelijknamige boekhandels in Den Haag, is de toevoeging van Boekhandel Huyser in Delft een logisch gevolg op de eerdere stap van 1 naar 2 vestigingen in 2014.

Toekomst in goede handen
Boekhandel Huyser viert dit jaar haar 85-jarig jubileum en heeft daarmee een langere historie dan Paagman (1951). Directeur Jeroen van der Poel: “Boekhandel Huyser is van oudsher een familiebedrijf en ik heb het geweldig gevonden om deze winkel de afgelopen jaren richting te hebben mogen geven. Ik wilde de toekomst van het bedrijf graag in goede handen overdragen en ben ervan overtuigd dat we met Paagman een consistente en vernieuwende partij hebben gevonden die de komende jaren verder kan investeren.”.

Uitbreiding buiten Den Haag
Met de overname van Boekhandel Huyser, breidt Paagman voor het eerst haar aanwezigheid middels haar winkels uit buiten Den Haag. Directeur Fabian Paagman: “Boekhandel Huyser is een fantastische boekhandel met grote naam en faam onder Delftenaren. Bovendien heeft Jeroen van der Poel de winkel de afgelopen decennia op een geweldige manier geleid. We voelen ons vereerd dat we het stokje van hem mogen overnemen en barsten van de energie om de onderscheidende dienstverlening van Paagman ook in Delft de komende tijd te gaan introduceren.”.

Over Boekhandel Huyser
Boekhandel Huyser is opgericht in 1932 en sindsdien een begrip in Delft. 10 jaar geleden verhuisde Huyser naar de hoek van de Choorstraat, direct achter de Oude Kerk in Delft. Huyser was één van de eerste boekhandels met innovatieve digitale toepassingen zoals touchscreens en scanners voor de klant en investeerde al vroeg in een eigen online winkel. Boekhandel Huyser is zeven dagen per week geopend. De winkel beslaat ca. 300 m2 en er zijn 10 mensen werkzaam.

Over Paagman
Paagman is sinds 1951 gevestigd in het Haagse Statenkwartier en groeide in de afgelopen 65 jaar uit tot dé toonaangevende Haagse boekhandel met tevens verkoop van kantoorartikelen en –meubilair, cd’s, dvd’s en lp’s en horeca. Paagman heeft twee vestigingen in Den Haag en verkoopt tevens online via paagman.nl. In 2016 introduceerde Paagman haar eigen loyaliteitsprogramma onder de naam Paagman Privilege programma, met meer dan 35.000 deelnemers. Er zijn ca. 100 mensen werkzaam bij Paagman.

 

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...