FRED (Den Haag): Open tot 17:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 17:00 uur
MALL: Open tot 18:00 uur
Archief
28 augustus - Mall of the Netherlands

Bokado

Bokado
Bo's Life Advice
Meet & greet en signeren door Bokado
Zaterdag 28 augustus 2021 12:00 uur
Paagman vestiging Mall
Toegang gratis, reserveren verplicht

Wauw! Social media-ster Bokado komt naar de Mall of the Netherlands! Op zaterdag 28 augustus is Bo om 12:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Mall (Mall of the Netherlands, Leidschendam) voor een meet & greet en om haar boek Bo's Life Advice te signeren. Kom jij ook? Lees hier onze coronamaatregelen en veelgestelde vragen bij evenementen.

Kun je het evenement niet bijwonen? Bestel dan een persoonlijk gesigneerd exemplaar!

Bo's Life Advice

Meiden in de puberteit zitten vaak met veel vragen. Hun lichaam verandert, hun persoonlijkheid ontwikkelt zich. Ze worden volwassen. Ze krijgen te maken met een nieuwe school, nieuwe vriendschappen, nieuwe interesses en verliefdheid. Dit kan soms vragen oproepen die ze niet snel aan iemand durven te stellen. Daarom gaat Bo deze allemaal open en eerlijk beantwoorden!
Échte vragen van meiden met dezelfde uitdagingen, problemen en interesses. Samen met een heleboel handige tips, feitjes en adviezen van Bo die je móét weten voordat je volwassen wordt!

Aanmelden
De signeersessie van Bokado is gratis toegankelijk. Wel vragen wij je om je aan te melden, zodat we hier onze dienstverlening op kunnen aanpassen. Bij aankomst kun je aansluiten in de rij om jouw boek te laten signeren.

Een gesigneerd exemplaar bestellen
Paagman ontvangt met grote regelmaat beroemde auteurs uit binnen- en buitenland. Je leest er alles over op onze nieuwspagina en in onze nieuwsbrief. Vanwege het coronavirus organiseren wij momenteel minder evenementen, maar via onze website kunt u ook in deze tijd regelmatig een uniek gesigneerd exemplaar bestellen, voorzien van een persoonlijke opdracht. Hier zie je het actuele aanbod van titels die je kunt laten signeren!

Hoe bestel je een gesigneerd exemplaar?
* Plaats het gewenste boek in jouw winkelmand en doorloop de stappen om jouw bestelling te plaatsen.
* Kies jouw voorkeur voor ophalen in een van onze winkels of voor bezorgen.
* Vink de keuzemogelijkheid om jouw boek te laten signeren aan
* Voer desgewenst jouw tekst voor een geschreven opdracht in

Doordat het boek speciaal voor jou gesigneerd wordt, kan het boek pas na 28 augustus uitgeleverd worden. Bo zal het boek op 28 augustus signeren en jij haalt het boek dan op een later moment - wanneer het jou uitkomt - op bij Paagman, of je aat het boek desgewenst thuisbezorgen. Wel vragen wij je daarbij te letten op enkele spelregels en voorwaarden.

Onze evenementen zijn ook regelmatig via Facebook Live te volgen.

Lees meer Lees minder
Aanmelden voor Bokado
*
*
*
*
*
 
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...