FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 21:00 uur
DELFT: Open tot 19:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
Archief
12 oktober - Delft

Bombong de kleine reus

Bombong de kleine reus
Bombong, de kleine reus
door Elisa Pesapane en Ivo de Wijs
Woensdag 12 oktober 2022 14:00 uur
Paagman vestiging Delft
Leeftijdsindicatie: vanaf 6 jaar

Drs. P voor kinderen! Op woensdag 12 oktober zijn Elisa Pesapane en Ivo de Wijs om 14:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Delft (Choorstraat 1, Delft). Zij zullen over hun boek Bombong, de kleine reus een voorleestheater geven. Aansluitend zullen zij signeren.

Aanmelden
Het voorleestheater Bombong de kleine reus is gratis toegankelijk. Wel vragen wij u om zich aan te melden, zodat we hier onze dienstverlening op kunnen aanpassen. Let op! We hebben alleen zitplaatsen voor kinderen beschikbaar. Geef daarom in het aanmeldformulier alleen aan hoeveel kinderen het evenement zullen bijwonen. Wij vragen volwassenen om op een andere plek in de winkel het evenement af te wachten.

Bombong, de kleine reus
Opeens zijn de grassprieten een ondoordringbaar bos. Wat is er gebeurd? De enorme reus Bombong is een piepklein reusje geworden. Een tovernaar heeft hem verkleind. Omdat Bombong graag wil groeien, begint hij aan een lange reis. Hij trekt door Het Prachtige Land, door Het Duistere Dal en De Dartele Streek. Hij ontmoet vrienden en vijanden en beleeft allerlei fantastische avonturen.

Heinz Polzer, beter bekend als Drs. P (1919-2015), gold niet als een grote kindervriend, maar schreef niettemin een zowel spannend als vermakelijk verhaal voor kinderen van alle leeftijden. De belevenissen van Bombong werden aanvankelijk gepubliceerd in Donald Duck, maar verschijnen nu voor het eerst in boekvorm. Ivo de Wijs maakte de bewerking en Elisa Pesapane de sprookjesachtige tekeningen.

Van 5 t/m 16 oktober 2022 Kinderboekenweek: Gi-ga-groen!
We gaan lekker naar buiten op avontuur in de natuur, want de Kinderboekenweek is dit jaar Gi-ga-groen! De natuur is overal om ons heen en buiten is er van alles te ontdekken en te doen. Er zijn heel veel boeken die kinderen helpen een echte natuurheld te worden. Leer bijzondere dierenweetjes in informatieve boeken, dompel je onder in spannende verhalen over woeste buitenavonturen of verwonder je over prachtige natuurillustraties in prentenboeken. En natuurlijk organiseren we allemaal leuke activiteiten, dus kom langs! Wie tijdens de Kinderboekenweek voor minstens €12,50 aan kinderboeken koopt, krijgt het Kinderboekenweekgeschenk Waanzinnige boomhutverhalen van Andy Griffiths & Terry Denton cadeau.

Bestel een persoonlijk gesigneerd exemplaar

Doordat het boek speciaal voor u gesigneerd wordt, kan het boek pas na 12 oktober uitgeleverd worden. Elisa Pesapane en Ivo de Wijs zullen het boek op die datum signeren en u haalt het boek dan op een later moment - wanneer het u uitkomt - op bij Paagman, of u laat het boek desgewenst thuisbezorgen. Wel vragen wij u daarbij te letten op enkele spelregels en voorwaarden.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...