FRED (Den Haag): Open tot 18:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 18:00 uur
Archief
11 december - Mall of the Netherlands

Bonnie

Bonnie
Bonnie
Meet & greet met signeren
Zaterdag 11 december 2021 15:00 uur
Paagman vestiging Mall of the Netherlands
Toegang gratis, graag aanmelden

Op zaterdag 11 december is YouTuber Bonnie om 15:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Mall of the Netherlands (Liguster 36, Leidschendam). Zij zal haar fans ontmoeten en Het kleine-dingen-boek signeren! Lees hier onze coronamaatregelen en veelgestelde vragen bij evenementen.

Aanmelden
De signeersessie van Bonnie is gratis toegankelijk. Wel vragen wij je om je aan te melden, zodat we hier onze dienstverlening op kunnen aanpassen. Bij aankomst kun je aansluiten in de rij om jouw boek te laten signeren.

Kleine-dingen-boek
Bonnie Nottroth is bekend van haar YouTube-kanaal en Instagram-account ‘Bij Bonnie’. Via haar vlogs laat ze zien wat haar bezighoudt en daarbij vindt ze het vooral belangrijk om stil te staan bij kleine dingen. Ze wordt net zo gelukkig van een reis naar Vietnam als van een avondje in pyjama met een vriendin en haar katten.

Het kleine-dingen-boek staat vol met 240 vragen – 60 vragen per seizoen – variërend van ‘Welke feestoutfit draag je eigenlijk te weinig?’ tot ‘Waarover ging je laatste gesprek met een bejaarde?’. Door af en toe een vraag te beantwoorden sta je even stil bij een fijn moment dat anders misschien ongemerkt voorbij zou zijn gegaan. Extra leuk is dat je elke vraag drie jaar op rij kunt beantwoorden. Een perfect cadeauboek, voor iemand anders of voor jezelf!

Een gesigneerd exemplaar bestellen
Kun je het evenement niet bijwonen? Bestel dan een persoonlijk gesigneerd exemplaar! Kom je naar de signeersessie van Bonnie? Dan is het niet nodig om een exemplaar vooraf te bestellen. Bij aankomst bij de signeersessie kun je een boek van de stapel pakken, laten signeren met een persoonlijke boodschap en daarna bij de kassa afrekenen.

Hoe bestel je een gesigneerd exemplaar?
* Plaats het gewenste boek in je winkelmand en doorloop de stappen om jouw bestelling te plaatsen.
* Kies jouw voorkeur voor ophalen in een van onze winkels of voor bezorgen.
* Vink de keuzemogelijkheid om jouw boek te laten signeren aan
* Voer desgewenst een tekst voor een geschreven opdracht in

Doordat het boek speciaal voor jou gesigneerd wordt, kan het boek pas na 11 december uitgeleverd worden. Bonnie zal het boek op die datum signeren en jij haalt het boek dan op een later moment - wanneer het jou uitkomt - op bij Paagman, of je laat het boek desgewenst thuisbezorgen. Wel vragen wij je daarbij te letten op enkele spelregels en voorwaarden.

Lees meer Lees minder
Aanmelden voor Bonnie
*
*
*
*
*
Dit is een evenement zonder zitplaatsen. Bij aankomst kunt u aansluiten in de rij om uw boek te laten signeren
 
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...