FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
Archief
9 maart - Centrum (Den Haag)

Brian Dunne

Brian Dunne
Brian Dunne
Optreden
Woensdag 9 maart 2022 16:00 uur
Paagman vestiging Centrum (Den Haag)
Toegang gratis, graag aanmelden

Op woensdag 9 maart speelt Brian Dunne - bekend van New Tattoo! -  om 16:00 uur enkele nummers van zijn album Brian Dunne bij Paagman, vestiging Centrum (Lange Poten 41, Den Haag). Aansluitend zal hij signeren!

Aanmelden
Het optreden van Brian Dunne is gratis toegankelijk. Wel vragen wij u om zich aan te melden, zodat we hier onze dienstverlening op kunnen aanpassen.

Brian Dunne
Brian Dunne van Brian Dunne is de allereerste release op het nieuwe label PMD Records. PMD (Pressure Makes Diamonds) is een samenwerking tussen Excelsior Recordings en Danny Vera. “Samen met mijn label Excelsior Recordings kan ik helpen om muziek uit te brengen van artiesten waarin we gezamenlijk geloven. Die het verdienen gehoord te worden. Daarom beginnen we PMD, Pressure Makes Diamonds.” Nu is het zover. De eerste artiest die muziek uitbrengt via PMD is Brian Dunne. Sprekende liedjes, een stem die qua emotionele zeggingskracht hout snijdt en een goeie kop. Zo typeert Danny Vera de Amerikaanse singer-songwriter Brian Dunne. Nummers op het grensvlak van persoonlijk en politiek. Verhalende liedjes ook waarin de zanger, die soms een kruising van Bruce Springsteen en Jackson Browne in herinnering roept, zichzelf niet spaart.

Luister hier naar New Tattoo!

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...