FRED (Den Haag): Open tot 17:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 17:00 uur
Archief
7 november - Fred (Den Haag)

Politiehond Bumper

Politiehond Bumper
Politiehond Bumper
met zijn trainer Stephan
Woensdag 7 november 2018 19:00 uur
Paagman vestiging Fred (Den Haag)
Toegang gratis, graag aanmelden
Woensdag 7 november 2018 is Bumper de politiepup samen met zijn trainer Stephan om 19:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag). Stephan zal vertellen over Bumper en de situaties die zij tegenkomen in de training tot politiehond, maar ook door de bekendheid op social media.  Aansluitend kan men op de foto met Bumper en wordt het boek gesigneerd.

LET OP: Gelieve geen andere honden mee te nemen naar de lezing.

Bumper de politiepup - Avonturen van een politiehond in opleiding
Op Facebook heeft deze schattige pup in korte tijd een grote fanbase opgebouwd: Bumper heeft meer dan 100.000 ‘bumperklevers’!

Voor het eerst leidt de politie in Rotterdam zelf een pup op tot politiehond. Bumper krijgt direct Stephan als vaste trainer toegewezen en dat blijkt een gouden match. Wanneer een collega vervolgens een foto online zet van een piepjonge Bumper met een Danoontje op zijn snuit, gebeurt er iets wonderlijks. Bumper gaat viral en wordt op slag beroemd. Sindsdien volgen vele duizenden fans zijn avonturen via social media.

In Bumper, de politiepup volg je de opleiding van Bumper op de voet. Van stoere trainingen met de ME tot een bijzonder bezoek aan het Sophia Kinderziekenhuis. Het boek geeft een uniek kijkje achter de schermen van de soms harde politiewereld, compleet met nieuw fotomateriaal. Zo leer je Bumper nóg beter kennen en leer je samen met Bumper alles wat een echte politiehond moet kunnen.

De politie staat haar royalty’s af aan het door de politie verkozen goede doel: Stichting Hulphond Nederland. 

Tip: geniet voor het evenement van een avondmaaltijd in ons Kicking Horse Café. Iedere doordeweekse avond tussen 17:00 - 20:00 uur kunt u genieten van een heerlijke warme maaltijd voor slechts €12,50. Bekijk hier het wisselende weekmenu!

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...