FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
GOUDA: Open tot 18:00 uur

Tweedehands boeken: geef oude boeken een tweede leven!

Een breed en gevarieerd aanbod boeken vormt al sinds de oprichting van Paagman in 1951 de ruggengraat van het bedrijf. Alle nieuwe titels, bijzondere uitgaven, klassiekers en talloze boeken ter inspiratie en prachtige cadeaus zijn altijd op voorraad in de grootste boekhandel van Den Haag en omgeving. De collectie is extra bijzonder door het uitgebreide assortiment gebruikte boeken, waaronder ook vele antiquarische boeken – Paagman verkoopt niet alleen tweedehands boeken, maar koopt jouw gebruikte boeken ook in.

Ons complete assortiment tweedehands boeken kun je bestellen via Boekwinkeltjes.nl. Je kunt hierbij aangeven of je jouw bestelling wilt afhalen in één van onze winkels of thuisbezorgd wenst te krijgen. Hier lees je meer informatie over onze verzendkosten. Na het plaatsen van een bestelling, ontvang je een bevestiging per email. Via deze email kun je eenvoudig jouw bestelling online betalen.

Byewaste: in één keer jouw boekencollectie ontspullen

Bij Paagman geloven we in de kracht van de lokale circulaire economie om de impact van elk individu op de aarde te verminderen. We waarderen de inspanningen van baanbrekende organisaties zoals Byewaste, die circulariteit voor iedereen toegankelijk maken door herbruikbare boeken rechtstreeks bij huishoudens in te zamelen. En ze zamelen niet alleen boeken in: ze zamelen ook textiel, elektronica en speelgoed in. Heb jij een grote collectie (oude) boeken waar je in één keer vanaf wil? Dan is Byewaste een geschikte optie voor jou!

Met de gebruiksvriendelijke app van Byewaste is het makkelijker dan ooit om een ophaalafspraak te maken. Byewaste is al aanwezig in Amsterdam, Arnhem, Capelle aan den IJssel, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. Maar daar stopt het niet! In juli 2024 zullen inwoners van ongeveer 25% van alle Nederlandse gemeenten gebruik kunnen maken van hun diensten. Doe mee aan de circulaire beweging met Byewaste & Paagman. Download vandaag nog de Byewaste app, ontdek de mogelijkheden bij jou in de buurt en shop (tweedehands) bij Paagman!

...of verkoop jouw tweedehandsboeken aan Paagman

Boeken verkopen aan Paagman is eenvoudig. Onze inkopers hebben altijd interesse in goede tweedehands boeken. Het grote voordeel: je weet meteen wat je ervoor kunt krijgen. Als je akkoord gaat met het bod, krijg je het geld meteen contant aan de kassa.

Wanneer?
Je kunt jouw boeken op de volgende tijden aanbieden bij vestiging Centrum Den Haag, Lange Poten 41:
maandag    11.00 – 12.00 uur
dinsdag t/m zaterdag   10.00 – 12.00 uur

Hoe bied ik mijn boeken aan voor verkoop?
Op de eerste verdieping van onze winkel in het centrum van Den Haag vind je een inkoopbalie waar je jouw boeken kunt aanbieden. De boeken die je ons wil aanbieden moet je altijd fysiek meebrengen. Een van onze ervaren inkopers zal jouw boeken ter plekke beoordelen. Indien wij interesse hebben in (enkele van) de door jou aangeboden titels, ontvang je daar direct een vergoeding voor. Dit bedrag is afhankelijk van de titels die je hebt aangeboden, de staat van de boeken en de vraag ernaar.

Let op:
• De boeken die door ons worden afgewezen dien je direct weer mee naar huis te nemen. Wij hebben helaas geen mogelijkheid om de boeken op te slaan of om ze weg te gooien. Onze partner Byewaste verzorgt de inzameling van volledige boekencollecties rechtstreeks vanuit huishoudens.
• Wij doen geen toezeggingen op basis van een titellijst of foto's, ook doen we geen inkoop via telefoon of e-mail.

Wat kopen we in?
Wat we inkopen hangt af van de titels die je meebrengt, de staat waar ze in verkeren, de boeken die we al in de winkel hebben staan en de ruimte die op dat moment beschikbaar is. We krijgen dagelijks enorme hoeveelheden boeken aangeboden, veel meer dan wij kunnen verkopen of in onze winkel kwijt kunnen. Noodgedwongen zijn we dus kritisch, met name op thrillers en romans. Tevens dienen alle boeken in goede staat te zijn.

Wat kopen we NIET in?
De volgende boeken kopen we per definitie niet in*:
• studieboeken
• encyclopedieën
• tijdschriften (ook geen ingebonden jaargangen)
• boeken waarin geschreven, gemarkeerd of onderstreept is of waarin op enige andere wijze aantekeningen zijn gemaakt
• boeken die ernstig zijn beschadigd of waarvan een bijproduct (cd, dvd, losse kaart, etc.) ontbreekt
• boeken die gratis zijn verstrekt (Boekenweekgeschenk, Nederland leest, etc.)
• Boeken die ernstig zijn verouderd (bijvoorbeeld een oude reisgids)

* Let op: dit is geen volledige lijst. Het oordeel van onze inkopers is leidend.

Legitimatie meebrengen
Onze ervaren inkopers vertellen je graag of ze de boeken kunnen gebruiken en welke bedrag ze ervoor kunnen bieden. Accepteer je het bod, dan krijg je een inkoopbon die je direct aan de kassa kunt verzilveren. Om direct tot uitbetaling te kunnen overgaan, dienen we een geldig legitimatiebewijs (paspoort, identiteitskaart, rijbewijs of verblijfsdocument) te registreren. Tevens dien je 18 jaar of ouder zijn.

Bereikbaarheid met de auto
De winkel aan de Lange Poten ligt in een voetgangersgebied dat door flexibele paaltjes wordt afgesloten. Tot 11.30 uur kun je met de auto in en uit rijden en kun je voor de deur zware dozen of tassen in- en uitladen. NB: er is geen parkeergelegenheid direct voor de deur. Je kunt de auto parkeren in de parkeergarage Plein of parkeergarage Q-park Grote Markt. Kijk op de website van de gemeente Den Haag voor de meest actuele informatie rondom bereikbaarheid van onze winkel.

Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...