FRED (Den Haag): Open tot 18:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
Archief
26 september - Fred (Den Haag)

Caatje

Caatje
Caatje
boekpresentatie
26 september 2018 16:30 uur
Paagman vestiging Fred (Den Haag)
Toegang gratis, graag aanmelden

Op woensdag 26 september om 16:30 uur presenteert Britt van de Langkruis haar boek Caatje, De grondwet in Paagman Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag). Aansluitend zal zij signeren.

Caatje
Caatje is een klein en vrolijk advocaatje. Ze gaat altijd gekleed in haar favoriete outfit: een toga. Ze wil graag iedereen helpen. Als er een probleem is, komt Caatje het oplossen! Dit levert spannende en vrolijke avonturen op.
In dit verhaal gaat Caatje op mollenjacht in de tuin van opa en oma. De mollen hebben namelijk heel veel molshopen gemaakt, zelfs tussen de lievelingsbloemen van oma.  
Caatje kruipt onder de grond en gaat op zoek naar de mollen. Ze ontmoet uiteindelijk de lieve en hartelijke familie Mol. Caatje vindt dat de familie Mol mag blijven, maar hoe denken opa en oma hierover…?

Britt van de Langkruis
Britt van de Langkruis is de schrijfster en illustrator van Caatje. Gedurende haar studie rechten aan de Erasmus Universiteit bleef geen enkele wettenbundel ongeschonden. Op bijna iedere bladzijde stond wel een tekening of een schets. Het resultaat is een kinderboek met een knipoog naar het recht!

 
 

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...