FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 19:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
Archief
15 november

Carien Karsten

Carien Karsten
Carien Karsten
lezing en signeren
Woensdag 15 november 2017 19:00 uur
Paagman vestiging Fred
Toegang gratis, graag aanmelden

Woensdag 15 november is Carien Karsten in het kader van De week van de stress om 19:00 uur te gast bij Paagman vestiging Fred, Frederik Hendriklaan 217. Zij vertelt over haar boeken Uit je burnout en Uit je burnout – het werkboek en aansluitend zal zij signeren.

Uit je burnout
Volgens CBS en TNO kampt 1 op de 7 werknemers met burn-outklachten, deze beroepsziekte is dus een relatief veelvoorkomend fenomeen. In dit werkboek, dat hoort bij het succesvolle gelijknamige basisboek, staan handige vragenlijsten en eenvoudige opdrachten om er in 30 dagen vat op te krijgen. Maar houd vooral je eigen tempo aan om stress en vermoeidheid in de hand te krijgen. Je kunt je eigen vooruitgang monitoren en zult zien dat je al snel weer met nieuw enthousiasme en zelfvertrouwen je leven op zult pakken. Mensen die burned-out zijn of dit dreigen te raken, ervaren een gevoel van machteloosheid en zitten vast in hun eigen leven en werk. Uit je burnout is een inspirerend programma dat stap voor stap helpt om hieruit te komen. Aan de hand van praktische oefeningen en heldere voorbeelden leert men de regie in eigen hand te nemen en weer vol plezier en met zelfvertrouwen aan de slag te gaan. Een effectief programma dat al veel mensen heeft geholpen.

Carien Karsten
Carien Karsten is psychotherapeut, coach en auteur van verschillende boeken waarin ze wetenschappelijk onderzoek en nieuwe inzichten in de psychologie toegankelijk maak voor een breed publiek. In 1999 verscheen Omgaan met burn-out, preventie, hulp en re-integratie. Daarvan zijn inmiddels meer dan 50.000 exemplaren van verkocht. Recente boeken zijn: Daar ga ik weer, herken je stresstype en Tot hier en niet verder, in 9 stappen uit je stress en burn-out.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...