FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
Agenda
Archief
24 november - Centrum (Den Haag)

Carina van Leeuwen

Carina van Leeuwen
Carina van Leeuwen
Lezing
Zondag 24 november 2019 14:00 uur
Paagman vestiging Centrum (Den Haag)
Toegang gratis, graag aanmelden
Op zondag 24 november is forensisch rechercheur en thriller-schrijfster Carina van Leeuwen om 14:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Centrum (Lange Poten 41, Den Haag). Zij zal naar aanleiding van haar boek Onbekend maar niet vergeten een lezing over cold cases geven. Aansluitend zal zij signeren.

Onbekend maar niet vergeten
Het is een bekend tv-beeld: de witte doos op de stoffige plank, vergeten in het archief. Daarin vindt de rechercheur al het ontbrekende bewijs. Zaak opgelost. Maar hoe gaat het in de werkelijkheid? Als forensisch rechercheur bij het coldcaseteam van de politie Amsterdam is Carina van Leeuwen sinds 2006 dagelijks bezig met onopgeloste misdrijven zoals moord, doodslag en zedendelicten. In Onbekend maar niet vergeten vertelt zij hoe ze te werk gaat bij de identificatie van een onbekende dode en waar ze tegenaan loopt. Journalist Sybilla Claus vertelt het verhaal van de professionals met wie de rechercheurs werken, zoals die van het NFI en het OM. Ze interviewt topspecialisten over DNA, vingerafdrukken en gezichtsreconstructies. Bovendien bezoekt zij nabestaanden om het leven van geïdentificeerde doden te reconstrueren. In Onbekend maar niet vergeten nemen Sybilla Claus en Carina van Leeuwen de lezer mee in de fascinerende wereld van het forensisch onderzoek.

Lees meer Lees minder
Aanmelden voor Carina van Leeuwen
*
*
*
*
*
Voor dit evenement kunt u zitplaatsen reserveren wanneer u deelneemt aan het Paagman Privilege Programma (inloggen vereist, mogelijk vanaf level silver).
Lees de voorwaarden
 
Agenda
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...