FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 19:00 uur
DELFT: Open tot 19:00 uur
Archief
3 mei

Carina van Leeuwen

Carina van Leeuwen
Carina van Leeuwen
Boekpresentatie en signeren
Dinsdag 3 mei 19:00 uur
Paagman vestiging Fred, Frederik Hendriklaan 217
Toegang gratis, graag aanmelden

Op dinsdag 3 mei presenteert rechercheur Carina van Leeuwen haar kersverse boek Nachtvlinder om 19:00 uur in Paagman op de Frederik Hendriklaan. Aansluitend zal zij haar boek signeren. 

Nachtvlinder
In een nachtclub in het chique Bezuidenhout overlijdt een prostituee na het snuiven van witte heroïne. Voor de kust van Scheveningen vissen de opvarenden van een vrachtschip uit Panama een dode duiker uit het water. Hij heeft geen handen meer, geen voeten, en waar zijn gezicht zou moeten zitten, bevindt zich een gapend gat. Op het terrein van een vakantiepark in Kijkduin vindt een explosie plaats. Tussen de puinhopen van een van de villa’s wordt het lichaam aangetroffen van een man. Op zijn telefoon staat een afscheidsboodschap.
Drie schijnbaar opzichzelfstaande gebeurtenissen. Totdat forensisch rechercheur Renee Spaan ontdekt dat er een verband bestaat…

Carina van Leeuwen
Auteur en forensisch rechercheur Carina van Leeuwen schrijft thrillers waarbij het forensisch onderzoek bepalend is. De boeken zijn gebaseerd op haar jarenlange ervaring in de politie praktijk en spelen zich af in Den Haag. De zaken zijn op waarheid gebaseerd, maar namen en locaties zijn verzonnen. 

Lees meer Lees minder
Aanmelden voor Carina van Leeuwen
*
*
*
*
 
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...