FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:30 uur
DELFT: Open tot 19:00 uur
Archief
26 november - Fred (Den Haag)

Carine Crutzen

Carine Crutzen
Carine Crutzen
Interview door Arjan Peters
Dinsdag 26 november 2019 19:00 uur
Paagman vestiging Fred (Den Haag)

DIT EVENEMENT ZAL HELAAS NIET DOORGAAN

Uit het Zuiden
Wanneer Carine in haar geboortestad de laatste scène uit De Kersentuin van Tsjechov speelt, waarin broer en zus noodgedwongen afscheid nemen van hun ouderlijk huis, denkt ze aan haar net overleden moeder. Haar vader is al eerder gestorven. ‘Het is daar dat ik ten diepste besef dat ik geen ouders meer heb, geen kind van iemand meer ben, alleen gelaten met herinneringen die ik niet meer kan delen.’

Carine Crutzen
Carine Crutzen (1961) is een Nederlandse actrice. In 1984 studeerde ze af aan de Toneelacademie Maastricht en sindsdien speelt ze bij diverse gezelschappen. Het grote publiek kent haar van rollen in tv-series als De Brug, Pleidooi, Oud geld, Vuurzee en de Daltons. In de film Majesteit vertolkte ze de rol van koningin Beatrix. Naast haar werk als actrice regisseert en doceert ze en schrijft columns en reisverhalen. Het autobiografische Uit het Zuiden is haar debuut als prozaschrijfster.

Tip: geniet voor het evenement van een avondmaaltijd in ons Kicking Horse Café. Iedere doordeweekse avond tussen 17:00 - 20:00 uur kunt u genieten van een heerlijke warme maaltijd voor slechts €14,50. Bekijk hier het wisselende weekmenu!

 

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...