FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 21:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Vandaag gesloten
Archief
10 oktober - Fred én Leidsenhage

Charlotte Dematons

Charlotte Dematons
Voorleestheater Charlotte Dematons
Zaterdag 10 oktober 2020
Paagman vestiging Fred (Den Haag) 11:00 uur
Paagman vestiging Leidsenhage 15:00 uur
Toegang gratis, reserveren verplicht
Leeftijdsindicatie: vanaf 4 jaar

Op zaterdag 10 oktober is Charlotte Dematons om 11:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag) en om 15:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Leidsenhage (Mall of the Netherlands, Leidschendam). Zij zal een voorleestheater geven over haar nieuwste boek Alfabet en haar andere boeken komen uiteraard ook aan bod! Aansluitend zal zij signeren. Lees hier onze coronamaatregelen en veelgestelde vragen bij evenementen.

>>Charlotte Dematons op de FRED ontmoeten? Meld je hier aan!<<

>>Charlotte Dematons in LEIDSENHAGE ontmoeten? Meld je hier aan!<<

En kunt u het evenement niet bijwonen? Bestel dan hier tijdens de Kinderboekenweek uw persoonlijk gesigneerde exemplaar!

Alfabet
B is van badlaken waarop een broccoli in badpak de blauwe bergen bewondert, terwijl op de bloemetjesbank een broccoli in bikini hun bloemkooltje in zijn buggy bekijkt.
T is van tandarts - een teckel - die met een tang een tand trekt van een tyrannosaurus rex terwijl zijn toegewijde tandartsassistent - een tapir - toekijkt.

Alle letters van het alfabet en hun oneindige mogelijkheden vind je in dit prachtige boek vol verrassende vondsten. Iedere pagina is een weergaloos zoek- en ontdekfeest.
Probeer in de tekeningen ook de letters zelf te vinden, voor de dief ermee vandoor gaat!
Zie je welk voorwerp hij van bijna elke bladzijde meeneemt?

Kinderboekenweek 2020: En toen?
Lijkt het jou leuk om met een tijdmachine naar vroeger te reizen? We hebben nieuws voor je: dat kan. Tijdmachines bestaan allang en we noemen ze boeken! Tijdens de Kinderboekenweek (30 september t/m 11 oktober) reizen we met z'n allen naar het verleden. Alle vier de winkels van Paagman staan vol met boeken waarin vroegere tijden een rol spelen. En we organiseren allemaal leuke activiteiten, dus kom langs! Zie hier het volledige programma. 

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...