FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:30 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
Archief
21 maart - Centrum (Den Haag)

Charlotte Staats

Charlotte Staats
Charlotte Staats
Boekpresentatie
Donderdag 21 maart 2019 16:30 uur
Paagman vestiging Centrum (Den Haag)
Toegang gratis, graag aanmelden

Donderdag 21 maart is Charlotte Staats om 16:30 uur te gast bij Paagman vestiging Centrum (Lange Poten 41, Den Haag). Zij zal haar boek Persoonlijk Leiderschap presenteren en aansluitend zal zij signeren.

Persoonlijk Leiderschap
Word de leider die je je mensen gunt!
Dit is het boek dat je eerder had willen lezen. Want leidinggeven aan anderen is soms zo eenvoudig nog niet. Hoe zorg je dat je team kan excelleren én houd je het voor jezelf ook nog een beetje leuk? Het antwoord op die vraag begint bij stevig persoonlijk leiderschap.

Wie ben je en waar sta je voor? Als mens en als leider? Deze vragen heb je niet van de ene op de andere dag beantwoord. En persoonlijk leiderschap is nooit klaar. Want wat voor organisaties geldt, geldt ook voor jou: de oplossing van gisteren is misschien niet meer de oplossing van morgen. Je ontwikkelt je en je vult je rugzak met levenslessen en ervaringen die allemaal bijdragen aan jouw leiderschap. Je groeit als mens om de uitdaging van morgen het hoofd te kunnen bieden.

Hulp is onderweg. Charlotte Staats zet de belangrijkste actuele inzichten, theorieën en 'best practices' over persoonlijk leiderschap voor je op een rijtje, en koppelt daaraan praktische handvatten die je direct in je eigen werk kan toepassen. Je weet waar je sterk staat en waar je nog stappen kunt zetten. En je weet hoe je je energiebalans kunt bewaken. Zo word je de leider die je wil zijn én die je jouw mensen gunt.

Charlotte Staats
Charlotte Staats is programmaleider van het Ambtelijk Professionaliteits Programma voor de topambtenaren van Nederland. Daarnaast heeft zij haar eigen trainingsbureau.
Eerder was zij programmamanager bij de Nederlandse School voor Openbaar Bestuur en bij Universiteit Leiden, daarnaast was zij senior adviseur bij het ministerie van Buitenlandse Zaken.
Samen met Anja Hilgers publiceerde zij het succesvolle De weg naar excellent leiderschap (genomineerd als Managementboek van het jaar 2017).


 

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...