FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 19:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
GOUDA: Open tot 18:00 uur
Archief
23 november - Fred (Den Haag)

Corine Wielenga

Corine Wielenga
Corine Wielenga
Boekpresentatie
Donderdag 23 november 2023 19:00 uur
Paagman vestiging Fred (Den Haag)
Toegang gratis, graag aanmelden

Op donderdag 23 november is Corine Wielenga om 19:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag). Zij zal haar boek Ruimte voor rafels presenteren en aansluitend signeren.

Ruimte voor rafels
Een hartverwarmend verhaal over vrouwen, vriendschap, liefde en de complexiteit van het leven.

We volgen de levens van Thea, Stine en Annette - drie jonge vrouwen in het snel veranderende Nederland van 1958-2018. Terwijl ze op zoek zijn naar hun identiteit en rol in het leven, raken hun levens vervlochten met elkaar en groeit hun vriendschap.
Annette, gedreven door haar emancipatoire idealen, balanceert tussen moederschap, carrière en activisme. Stine omarmt juist haar rol als moeder, maar haar complexe relatie met haar dochter werpt een schaduw over haar leven. Thea’s leven maakt een haakse bocht na de dramatische dood van haar echtgenoot.
Als de vriendinnen op latere leeftijd geconfronteerd worden met de realiteit van ouderdom en dood, wordt hun vriendschap op de proef gesteld.

Aanmelden 
Dit evenement is gratis toegankelijk. Wel vragen wij om je aan te melden, zodat we hier onze dienstverlening op kunnen aanpassen. Bij aankomst kun je vrij plaatsnemen. Let op: een aanmelding is geen gegarandeerde zitplaats. Voor dit evenement kun je zitplaatsen reserveren wanneer je deelneemt aan het Paagman Privilege Programma (inloggen vereist, mogelijk vanaf level silver).

Een gesigneerd exemplaar bestellen
Kun je het evenement niet bijwonen? Bestel dan een persoonlijk gesigneerd exemplaar! Hier zie je het actuele aanbod van titels die je kunt laten signeren, voorzien van een persoonlijke opdracht. Doordat het boek speciaal voor jou gesigneerd wordt, zal het boek pas na het auteursbezoek uitgeleverd worden. De auteur zal het boek op die datum signeren en jij haalt het boek dan op een later moment - wanneer het jou uitkomt - op bij Paagman, of je laat het boek desgewenst thuisbezorgen. Wel vragen wij je daarbij te letten op enkele spelregels en voorwaarden.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...