FRED (Den Haag): Open tot 20:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 19:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
Archief
Coronavirus bij evenementen

Coronamaatregelen bij onze evenementen

Coronamaatregelen bij onze evenementen
Den Haag, 15 oktober 2020

Vanwege de huidige maatregelen kunnen wij momenteel geen interviews, boekpresentaties en lezingen met publiek organiseren. Wij kijken samen met auteurs graag naar wat allemaal wél mogelijk is nu. En veel auteurs willen langskomen om uw boek te voorzien van een persoonlijke boodschap en handtekening. Welke boeken persoonlijk gesigneerd beschikbaar zijn ziet u hier!

We vragen uw begrip en hopen u snel te verwelkomen, in de winkels of online. Hieronder geven we u graag antwoord op de meestgestelde vragen:

1. Ik wil graag een evenement bezoeken bij Paagman. Hoe gaat dit in zijn werk?
Momenteel organiseren wij helaas geen evenementen. Om een van onze evenementen bij te wonen is het noodzakelijk dat u zich aanmeldt. Dit kan via de evenementenpagina op onze website. Wanneer uw aanmelding is verwerkt sturen we u een bevestiging. Reserveringen worden aangenomen en behandeld op volgorde van aanmelding.

2. Zijn de evenementen bij Paagman online te bekijken?
Online evenementen zijn via Facebook Live te bekijken. Op de evenementpagina op onze website kunt u de link vinden wanneer wij het evenement zullen livestreamen. U kunt deze video ook achteraf bekijken.

3. Ik heb geen Facebook, maar ik wil wel graag de livestream bekijken.
U kunt via de link op de evenementpagina ook de Facebook livestream volgen zonder ingelogd te zijn op een account.


Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...