FRED (Den Haag): Open tot 17:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 17:00 uur
MALL: Open tot 21:00 uur
Archief
Coronavirus

Coronavirus in Nederland: Wat betekent dit voor mijn bezoek aan Paagman?

Coronavirus in Nederland: Wat betekent dit voor mijn bezoek aan Paagman?
Den Haag, 6 augustus 2020

Onze winkels zijn volgens de reguliere openingstijden geopend. Paagman houdt de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus nauw in de gaten. We volgen de adviezen van het RIVM op.

Openingstijden
We monitoren de drukte in de winkels nauwgezet. Op dit moment hebben we besloten de openingstijden van onze vestigingen Fred (Den Haag) en Delft niet aan te passen. In onze vestiging Centrum (Den Haag) hebben we nieuwe reguliere openingstijden geïntroduceerd.

Horeca
Sinds 1 juni is het Kicking Horse Café weer geopend voor tafelgasten! Vanaf 7 augustus is het weer verplicht een tafel te reserveren voor uw bezoek aan het Kicking Horse Café. U kunt hier een tafel reserveren. Ook is ons gehele menu sinds 1 juni beschikbaar voor take-away. We werken samen met bezorgdienst Ubereats om onze dranken en gerechten te kunnen bezorgen of af te laten halen. Ons menu kunt u vinden via deze link.

Online bestellingen
Het online bestellen kan voor zowel Paagman als onze klanten een uitkomst zijn. Via onze website kunt u eenvoudig bij Paagman blijven bestellen. Paagman Privilege-deelnemers krijgen bij bestellingen vanaf €10,- gratis bezorging. Dit wordt automatisch in uw winkelmand verrekend wanneer u bent ingelogd. Vanwege de huidige situatie rond het corona-virus is het momenteel erg druk; daardoor kan de bezorging van uw pakket en een reactie van onze klantenservice langer duren dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor het ongemak.

PostNL postkantoor
In beide Haagse vestigingen van Paagman is per 1 mei het PostNL postkantoor gesloten. Hiermee wordt de samenwerking voor de verzending en het ophalen van pakketten en brieven beëindigd. Helaas bleek het voor ons niet meer haalbaar om deze service in stand te houden omdat de hoeveelheid pakketten exponentieel toeneemt en de vergoedingen die er tegenover staan alleen maar afnemen. Dat leidt tot een onhoudbare werkdruk voor onze collega's.

Evenementen

In navolging van de verlengde coronavirusmaatregelen van het kabinet organiseren wij momenteel geen fysieke bijeenkomsten en evenementen. Wel organiseren wij momenteel met regelmaat online interviews die u via een livestream kunt volgen! Via onze website kunt u ook in deze tijd regelmatig een uniek gesigneerd exemplaar bestellen, voorzien van een persoonlijke opdracht. Bekijk hier het actuele aanbod van alle boeken die u kunt laten signeren. Over toekomstige evenementen in de winkels zullen wij klanten te zijner tijd via de informatiemail en de agendapagina op onze website op de hoogte brengen.

Hygiëne
Bij Paagman vinden we hygiëne heel belangrijk en dat is nu niet anders. Toch intensiveren wij de schoonmaak van onze winkels (en toiletten in het Kicking Horse Café) en verzoeken we bezoekers zoveel mogelijk met pin te betalen, zodat handcontact (ivm geld aannemen en teruggeven) kan worden vermeden. Personeel wordt met klem aangeraden thuis te blijven bij verkoudheid, hoesten of koorts. Medewerkers met deze klachten worden naar huis gestuurd.

We houden de adviezen van het RIVM in de gaten en passen onze dagelijkse gang van zaken waar mogelijk daar op aan.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...