FRED (Den Haag): Open tot 17:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 17:00 uur
Archief
Coronavirus

Coronavirus in Nederland: Wat betekent dit voor mijn bezoek aan Paagman?

Coronavirus in Nederland: Wat betekent dit voor mijn bezoek aan Paagman?
Den Haag, 25 mei 2020

Onze winkels zijn volgens de reguliere openingstijden geopend. Paagman houdt de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus nauw in de gaten. We volgen de adviezen van het RIVM op.

Openingstijden
We monitoren de drukte in de winkels nauwgezet. Op dit moment hebben we besloten de openingstijden van onze vestigingen Fred (Den Haag) en Delft niet aan te passen. In onze vestiging Centrum (Den Haag) hebben we nieuwe reguliere openingstijden geïntroduceerd.

Horeca
Vanaf 1 juni is het Kicking Horse Café weer geopend voor tafelgasten! Plan uw bezoek en reserveer een tafel via de oranje knop 'Reserveren' op de pagina van het Kicking Horse Café. Ook is ons gehele menu vanaf 1 juni beschikbaar voor take-away. Tot 1 juni bieden we een aangepaste take-away service aan voor klanten om dranken en etenswaren aan te schaffen en mee te nemen. We werken samen met bezorgdienst Ubereats om onze dranken en gerechten te kunnen bezorgen of af te laten halen. Ons menu kunt u vinden via deze link. Tevens koken wij tot en met 29 mei iedere dag een gezamenlijke maaltijd in ons Kicking Horse Café, voor die mensen die het nu financieel moeilijk kunnen missen of op een andere manier lastig hebben. Een steuntje in de rug. Er wordt elke doordeweekse dag (maandag tot en met vrijdag) bij ons gekookt. U bepaalt zelf welk bedrag u hieraan wilt uitgeven, dat kan bij het ophalen van de maaltijd contant of met pin. Meer informatie over dit initiatief is hier te vinden.

Online bestellingen
Het online bestellen kan voor zowel Paagman als onze klanten een uitkomst zijn. Via onze website kunt u eenvoudig bij Paagman blijven bestellen. Paagman Privilege-deelnemers krijgen bij bestellingen vanaf €10,- gratis bezorging. Dit wordt automatisch in uw winkelmand verrekend wanneer u bent ingelogd. Vanwege de huidige situatie rond het corona-virus is het momenteel erg druk; daardoor kan de bezorging van uw pakket en een reactie van onze klantenservice langer duren dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor het ongemak.

PostNL postkantoor
In beide Haagse vestigingen van Paagman is per 1 mei het PostNL postkantoor gesloten. Hiermee wordt de samenwerking voor de verzending en het ophalen van pakketten en brieven beëindigd. Helaas bleek het voor ons niet meer haalbaar om deze service in stand te houden omdat de hoeveelheid pakketten exponentieel toeneemt en de vergoedingen die er tegenover staan alleen maar afnemen. Dat leidt tot een onhoudbare werkdruk voor onze collega's.

Evenementen

In navolging van de verlengde coronavirusmaatregelen van het kabinet zijn al onze evenementen en bijeenkomsten tot en met 1 juni geannuleerd. Alle aanmeldingen die nog genoteerd stonden, hebben wij dan ook moeten annuleren. Wij danken klanten die zich hebben aangemeld zodat we deze bezoekers hierover kunnen informeren. Onze excuses voor het ontstane ongemak. Over toekomstige evenementen zullen wij klanten te zijner tijd via de informatiemail en de agendapagina op onze website op de hoogte brengen. Zo organiseren wij momenteel met regelmaat online interviews die u via een livestream kunt volgen! Via onze website kunt u ook in deze tijd regelmatig een uniek gesigneerd exemplaar bestellen, voorzien van een persoonlijke opdracht. Bekijk hier het actuele aanbod van alle boeken die u kunt laten signeren.

Hygiëne
Bij Paagman vinden we hygiëne heel belangrijk en dat is nu niet anders. Toch intensiveren wij de schoonmaak van onze winkels (en toiletten in het Kicking Horse Café) en verzoeken we bezoekers zoveel mogelijk met pin te betalen, zodat handcontact (ivm geld aannemen en teruggeven) kan worden vermeden. Personeel wordt met klem aangeraden thuis te blijven bij verkoudheid, hoesten of koorts. Medewerkers met deze klachten worden naar huis gestuurd.

We houden de adviezen van het RIVM in de gaten en passen onze dagelijkse gang van zaken waar mogelijk daar op aan.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...