FRED (Den Haag): Open tot 17:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 17:00 uur
Archief
Coronavirus

Coronavirus in Nederland: Wat betekent dit voor mijn bezoek aan Paagman?

Coronavirus in Nederland: Wat betekent dit voor mijn bezoek aan Paagman?
Den Haag, 24 maart 2020

Op dit moment blijven onze winkels nog zoveel mogelijk volgens de reguliere openingstijden geopend. Paagman houdt de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus in de gaten. We volgen de adviezen van het RIVM op.

Openingstijden
We monitoren de drukte in de winkels nauwgezet. Op dit moment hebben we besloten de openingstijden van onze vestigingen Fred (Den Haag) en Delft nog niet aan te passen. In onze vestiging Centrum (Den Haag) hanteren we aangepaste openingstijden, waarbij we de sluitingstijd hebben vervroegd naar 18:00 uur.

Horeca
Kicking Horse Café (Frederik Hendriklaan) en Coffee & Tea (Lange Poten) zijn tot en met 6 april gesloten voor tafelgasten; we bieden wel een take-away service aan voor klanten om dranken en etenswaren aan te schaffen en mee te nemen. We gaan per direct maximaal aan de slag met bezorgdienst Ubereats om onze dranken en gerechten te kunnen bezorgen of af te laten halen. Ons menu kunt u vinden via deze link.

Online bestellingen
Het online bestellen kan voor zowel Paagman als onze klanten een uitkomst zijn. Via onze website kunt u eenvoudig bij Paagman blijven bestellen. Paagman Privilege-deelnemers krijgen bij bestellingen vanaf €10,- gratis bezorging. Dit wordt automatisch in uw winkelmand verrekend wanneer u bent ingelogd.

PostNL postkantoor
Eerder communiceerden wij dat in beide Haagse vestigingen van Paagman per 1 april a.s. het PostNL postkantoor zal sluiten. Vanwege de huidige omstandigheden omtrent het coronavirus hebben wij in overeenstemming met PostNL besloten dat beide postkantoren tot minstens 1 mei geopend blijven.

Evenementen

In navolging van de aangescherpte coronavirusmaatregelen van het kabinet zijn al onze evenementen en bijeenkomsten tot en met 1 juni geannuleerd. Alle aanmeldingen die nog genoteerd stonden, hebben wij dan ook moeten annuleren. Wij danken klanten die zich hebben aangemeld zodat we deze bezoekers hierover kunnen informeren. Onze excuses voor het ontstane ongemak. Over toekomstige evenementen na 1 juni zullen wij te zijner tijd via de informatiemail en de agendapagina op onze website op de hoogte brengen.

Boekenweek wordt Boekenmaand
De Boekenweek is verlengd tot en met 31 maart 2020. Dat betekent dat bij aankoop van boeken in onze winkels en website van meer dan €15 het Boekenweekgeschenk wordt weggegeven. Ook zal de NS vrij reizen-dag met het Boekenweekgeschenk verplaatst worden. De Stichting CPNB zal hier zo spoedig mogelijk een nieuwe datum voor bekend maken.

Hygiëne
Bij Paagman vinden we hygiëne heel belangrijk en dat is nu niet anders. Toch intensiveren wij de schoonmaak van onze winkels (en toiletten in het Kicking Horse Café) en verzoeken we bezoekers zoveel mogelijk met pin te betalen, zodat handcontact (ivm geld aannemen en teruggeven) kan worden vermeden. Personeel wordt met klem aangeraden thuis te blijven bij verkoudheid, hoesten of koorts. Medewerkers met deze klachten worden naar huis gestuurd.

We houden de adviezen van het RIVM in de gaten en passen onze dagelijkse gang van zaken waar mogelijk daar op aan.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...