FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 19:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
Archief
18 juni - Fred (Den Haag)

Dag van de Componist

Dag van de Componist
Dag van de Componist
Muzikale lezing door pianisten Jeroen Elfferich en Ivan Pavlov
Zaterdag 18 juni 2022 12:00 uur
Paagman vestiging Fred (Den Haag)
Toegang gratis, graag aanmelden

Op zaterdag 18 juni zijn pianisten Jeroen Elfferich en Ivan Pavlov om 12:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag). Zij zullen stukken spelen van hun nieuwe album en Jeroen Elfferich zal er uitleg bij geven.

Jeroen Elfferich (1965) studeerde aan het Rotterdams Conservatorium (slagwerk Lichte Muziek).
Vanaf 1980 is Jeroen actief als muzikant/componist in pop/rock, jazz, klassieke en elektronische muziek. Hij bespeelt meerdere instrumenten (slagwerk, drums, gitaren, toetsen etc.) en heeft cd’s uitgebracht met zijn jazz, pop en piano muziek. Zo’n 10 jaar geleden heeft Elfferich zich volledig gestort op het schrijven van muziek voor 2 piano’s. Hij kan hier al zijn ervaringen en ritmes gebruiken die hij in al die jaren zelf ontwikkeld heeft.
De Bulgaarse pianist Ivan Pavlov (1989) studeerde in 2016 af aan het Koninklijk Conservatorium, Den Haag.

Dag van de componist
Op zaterdag 18 juni 2022 organiseert New Music NOW de eerste Dag van de Componist met als motto Leve de Componist! Een feest van de nieuwe muziek. Door het hele land klinkt muziek van in Nederland actieve componisten: niet alleen in concertzalen en theaters, maar ook vanaf klokkentorens, op straat, in winkels en in huiskamers.

Aanmelden
Dag van de Componist is gratis toegankelijk. Wel vragen wij u om zich aan te melden, zodat we hier onze dienstverlening op kunnen aanpassen. Bij aankomst kunt u vrij plaatsnemen. Let op: een aanmelding is geen gegarandeerde zitplaats. Voor dit evenement kunt u zitplaatsen reserveren wanneer u deelneemt aan het Paagman Privilege Programma (inloggen vereist, mogelijk vanaf level silver).

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...