FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 21:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
Archief
14 januari

Daphne Deckers

Daphne Deckers
Daphne Deckers
Interview Ivan Borghstijn
Zondag 14 januari 2018 13:00 uur
Paagman vestiging Fred
Toegang gratis, graag aanmelden

Zondag 14 januari is Daphne Deckers om 13:00 uur te gast bij Paagman vestiging Fred, Frederik Hendriklaan 217. Zij wordt naar aanleiding van het essay Sterrenstof dat zij schreef voor De Maand van de Spiritualiteit 2018, geïnterviewd door Ivan Borghstijn en aansluitend signeert zij.

Maand van de Spiritualiteit 2018
Spiritualiteit, zingeving, levenskunst

Van 12 januari tot en met 11 februari vindt de Maand van de Spiritualiteit 2018 plaats. De Maand sluit aan bij de groeiende behoefte aan inspiratie en zingeving in de samenleving en heeft als doelstelling om toegankelijk te zijn voor iedereen met interesse in spiritualiteit in de breedste zin van het woord, ongeacht leeftijd, sekse of religieuze achtergrond.  Het lijkt er immers op dat er ondanks alle welvaart ook iets verloren is gegaan, waardoor men op zoek is gegaan naar een beter evenwicht tussen materiële welvaart en lichamelijk welzijn. De Maand van de Spiritualiteit draagt bij aan deze zoektocht.

Sterrenstof
In Sterrenstof  beschrijft Daphne Deckers openhartig hoe zij de verschillende fases van haar moederschap heeft beleefd. Samen met haar man Richard Krajicek heeft ze twee kinderen: Emma (1998) en Alec (2000). Vanaf zwangerschap en geboorte tot puberteit en het lege nest: fases die elk een nieuw begin betekenen waarin de moeder en haar kinderen centraal staan. In een humoristische vogelvlucht analyseert Deckers de ups-and-downs van het moederschap: ‘Het is één grote werkstage,’ schrijft zij, ‘die iedere dag opnieuw begint.’

Daphne Deckers
Daphne Deckers (1968) is schrijfster, presentatrice en één van de meest gelezen columnisten van Nederland. De afgelopen jaren presenteerde zij verschillende RTL4-programma’s en publiceerde een reeks succesvolle columnbundels, zoals Decksels, Manlief en Deze is voor jou. Deckers schreef ook enkele opvoedboeken, waarvan De geboorte van een gezin werd genomineerd voor de NS Publieksprijs. Naast kinderboeken zoals Het vliegende schaap heeft Deckers ook comedyseries geschreven en toneelstukken vertaald. Alles is zoals het zou moeten zijn was haar eerste roman; er is een optie genomen op de filmrechten. Deckers heeft inmiddels méér dan 1,3 miljoen boeken verkocht. In 2018 verschijnt haar nieuwste roman Dubbelzes.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...