FRED (Den Haag): Online 24/7 geopend
CENTRUM (Den Haag): Online 24/7 geopend
DELFT: Online 24/7 geopend
MALL: Online 24/7 geopend
Agenda
Archief
9 maart - Centrum (Den Haag)

Daphne Deckers

Daphne Deckers
Daphne Deckers
Interview door Ivan Borghstijn
Zaterdag 9 maart 2019 14:00 uur
Paagman vestiging Centrum (Den Haag)
Toegang gratis, graag aanmelden

Zaterdag 9 maart 2019 is Daphne Deckers te gast bij Paagman, vestiging Centrum (Lange Poten 41, Den Haag). Zij zal door Ivan Borghstijn over haar roman Dubbel zes geïnterviewd worden. Aansluitend zal zij signeren.

Dubbel zes
Annabel Brinkmeester presteert het om op één dag alles kwijt te raken wat haar dierbaar is: de nalatenschap van haar ouders, haar relatie, zelfs haar geliefde huis aan de Orthoskade 66. Zonder de financiële hangmat waar ze jaren in heeft gelegen, moet Annabel nu écht de mouwen opstropen en een nieuwe toekomst voor zichzelf bewerkstelligen. Maar al snel raakt ze verstrikt in twee mannen én in twee identiteiten, en stapelen de problemen zich in een razend tempo op.

Daphne Deckers
Daphne Deckers (1968) is schrijfster, presentatrice en één van de meest gelezen columnisten van Nederland. De afgelopen jaren presenteerde zij verschillende RTL4-programma’s en publiceerde een reeks succesvolle columnbundels, zoals Decksels, Manlief en Deze is voor jou. Deckers schreef ook enkele opvoedboeken, waarvan De geboorte van een gezin werd genomineerd voor de NS Publieksprijs. Naast kinderboeken zoals Het vliegende schaap heeft Deckers ook comedyseries geschreven en toneelstukken vertaald. Alles is zoals het zou moeten zijn was haar eerste roman; er is een optie genomen op de filmrechten. Deckers heeft inmiddels méér dan 1,3 miljoen boeken verkocht. 

Lees meer Lees minder
Agenda
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...