FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 21:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
GOUDA: Open tot 21:00 uur
Archief
17 februari - Fred (Den Haag)

De Comfort-transitie

De Comfort-transitie
De Comfort-transitie
Boekpresentatie Elmas Duduk & Peter de Roode
Donderdag 17 februari 2022 16:00 uur (inloop 15:30 uur)
Paagman vestiging Fred (Den Haag)
Toegang gratis, graag aanmelden

Op donderdag 17 februari zijn Elmas Duduk en Peter de Roode om 16:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag). Zij zullen hun boek De Comfort-transitie presenteren en het eerste exemplaar uitreiken aan Bruno Bruins. De dagvoorzitter is Eric van der Kooij. Aansluitend zullen zij signeren. Lees hier onze coronamaatregelen en veelgestelde vragen bij evenementen.

Aanmelden geplaceerde evenementen
De boekpresentatie van Elmas Duduk en Peter de Roode is gratis toegankelijk. Wel vragen wij u om zich aan te melden, zodat we hier onze dienstverlening op kunnen aanpassen. Om geplaceerde evenementen bij te wonen, vragen wij u om uw coronatoegangsbewijs te laten zien. Als u in de winkel komt voor een evenement, dan scannen we op de locatie van het evenement uw CoronaCheck app voordat u plaats kunt nemen.

De Comfort-transitie
Als organisaties en medewerkers blijven doen wat ze altijd deden, worden zij op den duur irrelevant. Werken vanuit je comfortzone is daar een van de grootste oorzaken van. De veilige bubbel waarin iedereen doet wat hij altijd al doet, kent enerzijds het gemak van structuur en zekerheid. Maar anderzijds worden organisaties gezapig, neemt het adaptief vermogen af en gaan professionals onderpresteren. En met die houding van ‘het zal mijn tijd wel duren’ red je het in deze VUCA-wereld niet meer.

Er is dus werk aan de winkel: Hoe maak je mensen ervan bewust dat ze te lang in hun comfortzone zitten en welke effecten dat heeft op de organisatie? En belangrijker nog: Hoe haal je ze eruit? Elmas Duduk en Peter de Roode maken in De comfort-transitie inzichtelijk wat kenmerkend is voor gedrag in de comfortzone en welke stappen gezet kunnen worden om die te verlaten. Hun beproefde model van Toekomstgericht Leren biedt werkvormen om via de leerzone naar de groeizone te komen waardoor mensen beter gaan samenwerken en het beste uit zichzelf, elkaar en de organisatie halen.

Dit boek biedt bestuurders, leidinggevenden en professionals de benodigde inzichten om collectief leren te bevorderen en samenwerken te optimaliseren.

Een gesigneerd exemplaar bestellen
Kunt u het evenement niet bijwonen? Bestel dan een persoonlijk gesigneerd exemplaar! Hier ziet u het actuele aanbod van titels die u kunt laten signeren, voorzien van een persoonlijke opdracht.

Hoe bestelt u een gesigneerd exemplaar?
* Plaats het gewenste boek in uw winkelmand en doorloop de stappen om uw bestelling te plaatsen.
* Kies uw voorkeur voor ophalen in een van onze winkels of voor bezorgen.
* Vink de keuzemogelijkheid om uw boek te laten signeren aan
* Voer desgewenst uw tekst voor een geschreven opdracht in

Doordat het boek speciaal voor u gesigneerd wordt, kan het boek pas na 17 februari uitgeleverd worden. Elmas Duduk en Peter de Roode zullen het boek op die datum signeren en u haalt het boek dan op een later moment - wanneer het u uitkomt - op bij Paagman, of u laat het boek desgewenst thuisbezorgen. Wel vragen wij u daarbij te letten op enkele spelregels en voorwaarden.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...