FRED (Den Haag): Open tot 18:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 19:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
Archief
7 november - Delft

De Gorgels etalage

De Gorgels etalage
Rick de Haas
Gorgel etalageschildering
Woensdag 7 november 2018 vanaf 16:00 uur
Paagman vestiging Delft
Woensdag 7 november 2018 is de tekenaar van de gorgels vanaf 16:00 uur te gast, hij gaat een hele leuke Gorgels etalage maken. Dus voor iedereen die de tekenaar in actie wilt zien: Kom tussen 16:00 - 18:00 uur langs in de winkel (en hij heeft dan ook wel even tijd om een handtekening te zetten in je nieuwe Gorgel boek: De Gorgels en het geheim van de gletsjer.

De Gorgels en het geheim van de gletsjer.
Melle en zijn familie zijn op vakantie in de Alpen. Midden in de nacht wordt Melles zusje Limoni in paniek wakker. Waar is haar rugzak? En nog belangrijker, waar is haar eigen Gorgel, Belia? Dat is het begin van een superspannend avontuur waarin het spoor leidt naar de gletsjer, die langzaam begint te smelten nu het warmer wordt. Melle, Bobba en Limoni maken kennis met Murmeltieren, roofvogels, Berggorgels en Kotsbalgers. Ze worden geholpen door Katja, die alles weet over de gevaren van de bergen…

Een minstens zo spannend en fantasierijk avontuur als De Gorgels, in 2016 winnaar van de Prijs van de Nederlandse Kinderjury. Van komiek Jochem Myjer. Geïllustreerd door Rick de Haas, bekend van Mees Kees én natuurlijk De Gorgels! 

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...