FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 19:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
Archief
16 januari - Fred (Den Haag)

Witte Hoogendijk

Witte Hoogendijk
Witte Hoogendijk
Lezing
Woensdag 16 januari 2019 19:00 uur
Paagman vestiging Fred
Toegang gratis, graag aanmelden
Woensdag 16 januari 2019 is Witte Hoogendijk (psychiater) om 19:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag). Hij geeft een lezing naar aanleiding van het boek Leef als een beest. Aansluitend zal hij signeren.

Leef als een beest - Stress, overgewicht, burn-out en andere modernetijdziektes te lijf
Alles wordt anders als je je eenmaal realiseert dat je eigenlijk een dier bent. Je wordt gezonder. Evenwichtiger. Gespierder. Fitter. Slanker. Gelukkiger, jawel.
Charles Darwin was de man van de evolutietheorie. Wilma de Rek en Witte Hoogendijk presenteren een evolutietherapie. In Leef als een beest laten ze zien waarom burn-out, depressie, obesitas en hoge bloeddruk modernetijdziektes zijn, veroorzaakt door het gapende gat tussen wat we ons lichaam aandoen en waar dat lichaam voor is gemaakt. Hoe moet je leven om modernetijdziektes te voorkomen? En wat kun je doen als je ze eenmaal hebt?
Hoogendijk en De Rek schreven eerder het succesvolle Van big bang tot burn-out.

Wilma de Rek
Wilma de Rek (1963) is chef Boeken bij de Volkskrant. Ze publiceerde eerder onder andere Stand-up filosoof, Canto Ostinato, Encyclopedie der Nederlanden (met Bert Wagendorp) en De kleine Darwin.

Witte Hoogendijk
Witte Hoogendijk (1960) is psychiater, hoogleraar en hoofd van de afdeling Psychiatrie bij Erasmus MC in Rotterdam. Hij was lid van de Gezondheidsraad en is gespecialiseerd in depressie.

Tip: geniet voor het evenement van een avondmaaltijd in ons Kicking Horse Café. Iedere doordeweekse avond tussen 17:00 - 20:00 uur kunt u genieten van een heerlijke warme maaltijd voor slechts €14,50. Bekijk hier het wisselende weekmenu! 


 

 

 

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...