FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 21:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
Archief
3 oktober - Delft

De ridder zonder billen

De ridder zonder billen
De ridder zonder billen
Voorleestheater Levina van Teunenbroek
Zaterdag 3 oktober 2020 14:00 uur
Paagman vestiging Delft
Toegang gratis, reserveren verplicht
Leeftijdsindicatie: vanaf 4 jaar

Op zaterdag 3 oktober is Levina van Teunenbroek om 14:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Delft (Choorstraat 1, Delft). Zij geeft een voorleestheater over De ridder zonder billen! Aansluitend zal zij signeren. Lees hier onze coronamaatregelen en veelgestelde vragen bij evenementen.

Voor dit evenement zijn helaas geen plaatsen meer beschikbaar. Wilt u toch graag komen? Vul dan het aanmeldformulier in, dan plaatsen we u op een wachtlijst. U ontvangt een bevestiging hiervan. Mocht er tóch plek zijn, dan informeren we u daar uiteraard zo snel mogelijk over.

Let op! We hebben alleen zitplaatsen voor kinderen beschikbaar. Geef daarom in het aanmeldformulier alleen aan hoeveel kinderen het evenement zullen bijwonen. Wij vragen volwassenen om op een andere plek in de winkel het evenement af te wachten.

Kunt u het evenement niet bijwonen? Bestel dan hier tijdens de Kinderboekenweek uw persoonlijk gesigneerde exemplaar!


De ridder zonder billen
Er was eens een ridder zonder billen.
Die was verdrietig, want het liefst zou hij willen
dat hij een prins werd en niet voor heel even,
maar voor een lang en gelukkig leven.
Een sprookjesachtige oplossing ligt voor de hand,
waardoor hij bij zijn droomprinses belandt.

De ridder zonder billen is een geestig en origineel prentenboek over een onderwerp dat tot de verbeelding van elke kleuter zal spreken. Met grappige illustraties van Charlotte Bruijn en een speciale ‘billenwinkel’-uitklappagina.De ridder zonder billen

Kinderboekenweek 2020: En toen?
Lijkt het jou leuk om met een tijdmachine naar vroeger te reizen? We hebben nieuws voor je: dat kan. Tijdmachines bestaan allang en we noemen ze boeken! Tijdens de Kinderboekenweek (30 september t/m 11 oktober) reizen we met z'n allen naar het verleden. Alle vier de winkels van Paagman staan vol met boeken waarin vroegere tijden een rol spelen. En we organiseren allemaal leuke activiteiten, dus kom langs! Zie hier het volledige programma. 

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...