FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur

Paagman vestiging Delft

Vestiging Delft is de derde winkel voor Paagman. Sinds 1 januari 2018 is Boekhandel Huyser (1932) overgenomen door Paagman. Boekhandel Huyser werd opgericht in 1932 en is sindsdien een begrip in Delft. Tien jaar geleden verhuisde Huyser naar de hoek van de Choorstraat, direct achter de Oude Kerk in Delft. Huyser was één van de eerste boekhandels met innovatieve digitale toepassingen zoals touchscreens en scanners voor de klant en investeerde al vroeg in een eigen online winkel. Met de naamsverandering van Boekhandel Huyser naar Paagman hebben we Delft het beste van twee werelden kunnen bieden: de vertrouwde winkel met het bekende assortiment en de bekende gezichten zij onze klanten blijven verwelkomen. Sinds de overname kunt u daarbij profiteren van een groot aantal nieuwe diensten en producten, die we u dankzij de samenvoeging met Paagman nu kunnen aanbieden.

Route-informatie

Paagman Delft B.V.
Choorstraat 1
2611 JD Delft

Met het openbaar vervoer
Vanaf station Delft loop je binnen enkele minuten naar de binnenstad. Zie voor reistijden met het openbaar vervoer: http://www.9292ov.nl

Parkeergelegenheid
Delft is makkelijk met de auto te bereiken. Vanuit Den Haag en Rotterdam rijdt u via de A13 naar Delft. Op de A13 neemt u afslag 9 (Delft) en volgt u de borden 'Centrum'. In Delft aangekomen, kunt u (betaald) parkeren in een van de vier parkeergarages aan de rand van het centrum. Volg de borden 'P-centrum' om deze garages te bereiken. De Phoenixgarage is de dichtstbijzijnde parkeergarage en ligt aan het oude stadscentrum van Delft.  Vanuit de parkeergarages loopt u binnen enkele minuten naar de binnenstad.

Openingstijden

maandag: 12:00 – 18:00 uur
dinsdag t/m donderdag: 09:30 – 18:00 uur
vrijdag: 09:30 – 19:00 uur
zaterdag: 09:30 – 18:00 uur
zondag: 12:00 – 17:00 uur

Bijzondere openingstijden

Onze klanten van dienst zijn, dat is onze passie en drijfveer. En om dat te bewerkstelligen is de eerste voorwaarde natuurlijk bereikbaar en toegankelijk zijn. Daarom is Paagman 7 dagen per week geopend. Slechts vier dagen per jaar sluiten we onze winkel in verband met de belangrijkste nationale feestdagen. Bovendien zijn we online natuurlijk àltijd bereikbaar en kun je daar altijd terecht om door ons assortiment te bladeren, te bekijken of producten op voorraad zijn en een bestelling te plaatsen of volgen.

Assortiment

Bij Paagman Delft kunt u terecht voor:
- Nederlandse en Engelstalige boeken, boeken, heel veel boeken (ook dwarsliggers, luisterboeken en ereaders)
- Een selectie aan kantoor- en cadeauartikelen van bekende merken uit onze kantoorvakhandel
- Een selectie aan dagbladen en kranten
- Ebooks via de bestaande systemen
Benieuwd naar de visie van Paagman? Kijk dan hier of lees meer over onze vestiging FredCentrum of Mall of the Netherlands!
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...