FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 19:00 uur
DELFT: Open tot 19:00 uur
Archief
4 juni

De Règâhs

De Règâhs
De Règâhs
Velvet optreden en signeren
Zaterdag 4 juni 13:00 uur
Paagman vestiging Fred, Frederik Hendriklaan 217
Toegang gratis, graag aanmelden

Zaterdag 4 juni is de Haagse flamingogroep De Règâhs om 13:00 uur te gast bij Velvet in Paagman vestiging FRED.  Naar aanleiding van hun nieuwste album De Bierbar van Sevilla! zullen zij optreden en aansluitend signeren. Het belooft een feest te worden!

De Bierbar van Sevilla!
De Règâhs openen virtueel De Bierbar van Sevilla! Deze ‘bierbar’ is geen gewone kroeg maar de titel van de nieuwe cd én het nieuwe theaterprogramma van de Haagse flamingo-groep de Règâhs. Dat wil zeggen dat het niet uitmaakt waar ze spelen. Op dat moment is dáár de Bierbar van Sevilla! Dus ook bij Paagman!

De nieuwe cd is breder dan ooit. Van puur flamenco gitaarspel à la Paco de Lucia tot Jimi Hendrix. Niks, of zo je wilt, álles is heilig voor de Règâhs. Naast een aantal eigen compositie bevat de nieuwe ‘schèf’ een flink aantal Haagse hertalingen van bekende hits.

En dat niet alleen. Er is nu ook heus Règâh-bieâh op de markt. De groep werkt namelijk samen met het nog betrekkelijk jonge Haagse biermerk Eiber Bier. Een eiber (ooievaar), een flamingo en een règâh zijn allemaal familie van elkaar en dus werd besloten dat dit het huismerk van de Bierbar van Sevilla moest worden!

De Règâhs
100% puur Flamingo
Het unieke van De Règâhs zit ‘m in de combinatie van flamenco, pop, rock en wereldmuziek met traditioneel Haagse liedjesteksten vol humor. 100% puur Flamingo, zoals ze het zelf noemen.Van ‘plat Haags’ spreken we liever niet; het is niet grof. Dit zijn gevoelige , hilarische teksten en hertalingen. Tijdens de theatershows vertellen De Règâhs in woorden en muziek een eigen verhaal. Werkelijkheid en fictie lopen moeiteloos door elkaar en er valt voor de goede verstaander heel wat te lachen.

De Haagse flamingogroep De Règâhs is wereldberoemd in Den Haag en verovert ook steeds meer de harten van de mensen daarbuiten. Mede dankzij de theatershows The Hague Olé (2011/2012) en Carmuh (2013/2014), waarmee De Règâhs het land door trokken en vele muziek-, theater- en taalliefhebbers wisten te raken.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...