FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:30 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
Archief
28 juni - Centrum (Den Haag)

Diana Leeflang

Diana Leeflang
Diana Leeflang
Meet & greet tijdens ShoppingNight
Vrijdag 28 juni 2019 19:00 uur
Paagman vestiging Centrum (Den Haag)
Toegang gratis, graag aanmelden

Op vrijdag 28 juni is Diana Leeflang (beter bekend als D is for Dazzle) om 19:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Centrum (Lange Poten 41, Den Haag). Zij zal naar aanleiding van haar boek Offline signeren.

Offline
Vlogger Diana Leeflang, beter bekend als D is for Dazzle, presenteert in Offline creatieve projecten voor een middag zonder laptop en smartphone. Maar liefst 270.000 Youtube-abonnees en 240.000 Instagram-volgers kijken dagelijks mee in haar leven. Toch heeft de populaire Nederlandse blogger en vlogger ook wel eens behoefte aan een offline moment. Wie niet? In dit boek laat Diana zien hoe je alledaagse dingen zoals een picknick of tweedehands shopsessie verandert in een creatief project. Ook word je door middel van de vragen en opdrachten uitgedaagd iets nieuws te leren over jezelf. Aan de slag!

Diana Leeflang
Diana Leeflang (24) is een Nederlandse vlogger die op haar YouTube-kanaal D is for Dazzle filmpjes maakt over fashion, lifestyle en make-up. Sindskort is zij zich gaan verdiepen in de wereld van 'slow fashion'.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...