FRED (Den Haag): Open tot 18:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:30 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
Archief
15 maart

Diana Koster

Diana Koster
Diana Koster
Boekpresentatie en signeren
Dinsdag 15 maart 19:00 uur
Paagman vestiging Fred; Frederik Hendriklaan 217
Toegang gratis, graag aanmelden

Dinsdag 15 maart presenteert Diana Koster om 19:00 bij Paagman vestiging FRED haar nieuwste en tevens tweede boek Perfecte bevallingen bestaan niet. Na afloop zal zij signeren.

Over Perfecte bevallingen bestaan niet - De impact van een nare bevalling op je leven en wat je eraan kunt doen
Onderzoek toont aan dat bijna een kwart van de vrouwen die voor het eerst een kind kregen, drie jaar later nog altijd met een negatief gevoel op hun bevalling terugkijkt. Vaak durven zij er niet over te praten, want 'een kind krijgen is toch het mooiste dat er is'?

Diana Koster begeleidt in haar coachingspraktijk vele vrouwen die hun bevalling nog niet volledig hebben verwerkt. In dit boek geeft ze die vrouwen een stem, biedt ze (h)erkenning en toont ze aan de hand van praktische tips en oefeningen hoe zij hun balans kunnen terugvinden.

Perfecte bevallingen bestaan niet is een taboedoorbrekend boek over hoe je een zware bevalling kunt verwerken.

Diana Koster
Diana Koster heeft jarenlange ervaring als verloskundige. Daarnaast begeleidde ze als coach en counsellor vele zwangere vrouwen en jonge moeders op weg naar een nieuw evenwicht. Ze is bestuurslid van het Landelijk Kenniscentrum Psychiatrie en Zwangerschap (LKPZ) en geeft lezingen en workshops in heel Nederland, onder meer op TedX Amsterdam en de Nationale Dag van de Kraamzorg. Diana Koster is ook bekend van haar eerste boek Perfecte moeders bestaan niet.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...