FRED (Den Haag): Open tot 18:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
Archief
4 oktober - Fred (Den Haag)

50 jaar Dierenambulance de Wijs

50 jaar Dierenambulance de Wijs
Boekpresentatie Een echte dierenvriend is niet sentimenteel
50 jaar Dierenambulance de Wijs
Dinsdag 4 oktober 2022 19:00 uur
Paagman vestiging Fred (Den Haag)
Toegang gratis, graag aanmelden

Op dinsdag 4 oktober zijn auteur Antoinette Dop en Theo de Wijs, oprichter van de Dierenambulance de Wijs, om 19:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag). Zij zullen ter ere van 50 jaar Dierenambulance de Wijs het boek Een echte dierenvriend is niet sentimenteel presenteren. Aansluitend zullen zij signeren.

Een echte dierenvriend is niet sentimenteel
Dit is het verhaal van 50 jaar Dierenambulance de Wijs, begonnen als gezinsonderneming in een vierkamerflat in de Haagse wijk Morgenstond. Moeder Yvonne bediende de telefooncentrale, vader Marinus (boswachter), dochter José en zoon Theo deden de buitendienst, samen met tientallen vrijwilligers. Duizenden dieren zijn gered.
 De Wijs was echter niet de enige: in de jaren zeventig en tachtig van de vorige eeuw werden overal in Nederland dierenambulances opgericht. Deze ontwikkeling wordt in dit boek beschreven tegen de achtergrond van de veranderende mens-dierrelatie.

Bovenal gaat dit boek over een gemeenschap die iets wil betekenen voor dieren en de daad bij het woord heeft gevoegd.
 
Antoinette Dop is schrijver en woont in Den Haag.

Aanmelden
De boekpresentatie van Een echte dierenvriend is niet sentimenteel is gratis toegankelijk. Wel vragen wij u om zich aan te melden, zodat we hier onze dienstverlening op kunnen aanpassen. Bij aankomst kunt u vrij plaatsnemen. Let op: een aanmelding is geen gegarandeerde zitplaats. Voor dit evenement kunt u zitplaatsen reserveren wanneer u deelneemt aan het Paagman Privilege Programma (inloggen vereist, mogelijk vanaf level silver).

Een gesigneerd exemplaar bestellen
Kunt u het evenement niet bijwonen? Bestel dan een persoonlijk gesigneerd exemplaar! Hier ziet u het actuele aanbod van titels die u kunt laten signeren, voorzien van een persoonlijke opdracht.

Hoe bestelt u een gesigneerd exemplaar?
* Plaats het gewenste boek in uw winkelmand en doorloop de stappen om uw bestelling te plaatsen.
* Kies uw voorkeur voor ophalen in een van onze winkels of voor bezorgen.
* Vink de keuzemogelijkheid om uw boek te laten signeren aan
* Voer desgewenst uw tekst voor een geschreven opdracht in

Doordat het boek speciaal voor u gesigneerd wordt, kan het boek pas na 4 oktober uitgeleverd worden. Antoinette Dop zal het boek op die datum signeren en u haalt het boek dan op een later moment - wanneer het u uitkomt - op bij Paagman, of u laat het boek desgewenst thuisbezorgen. Wel vragen wij u daarbij te letten op enkele spelregels en voorwaarden.

Lees meer Lees minder
Aanmelden voor Antoinette Dop - Dierenambulance de Wijs
*
*
*
*
*
Dit evenement is gratis toegankelijk. Wel vragen wij u om zich aan te melden, zodat we hier onze dienstverlening op kunnen aanpassen. Bij aankomst kunt u vrij plaatsnemen. Let op: een aanmelding is geen gegarandeerde zitplaats. Voor dit evenement kunt u zitplaatsen reserveren wanneer u deelneemt aan het Paagman Privilege Programma (inloggen vereist, mogelijk vanaf level silver).
Lees de voorwaarden
 
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...