FRED (Den Haag): Open tot 18:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 18:00 uur
Archief
6 oktober - Fred (Den Haag)

Dierenarts Daantje

Dierenarts Daantje
Lizette de Koning
Boekpresentatie Dierenarts Daantje
Woensdag 6 oktober 2021 14:00 uur
Paagman vestiging Fred (Den Haag)
Leeftijdsindicatie: vanaf 7 jaar
Aanmelden is niet meer mogelijk

Op woensdag 6 oktober is Lizette de Koning om 14:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag). Zij zal haar boek Dierenarts Daantje presenteren en een voorleestheater geven! Aansluitend zal ze signeren. Lees hier onze coronamaatregelen en veelgestelde vragen bij evenementen.

Aanmelden
De boekpresentatie en signeersessie van Lizette de Koning is gratis toegankelijk. Wel vragen wij u om zich aan te melden, zodat we hier onze dienstverlening op kunnen aanpassen. Let op! We hebben alleen zitplaatsen voor kinderen beschikbaar. Geef daarom in het aanmeldformulier alleen aan hoeveel kinderen het evenement zullen bijwonen. Wij vragen volwassenen om op een andere plek in de winkel het evenement af te wachten. Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk!

Dierenarts Daantje
Daantje wil later net als haar vader dierenarts worden. Ze helpt hem al regelmatig met kleine klusjes en ze verstopt zich ook graag onder zijn bureau, zodat ze zoveel mogelijk opsteekt. Op een dag is Daantje er vanonder het bureau getuige van hoe een oud vrouwtje stiekem allemaal rollen verband en pleisters uit de behandelkamer steelt. Waar heeft ze die voor nodig? Samen met haar hond Pluis gaat Daantje op onderzoek uit!

Hoe bestelt u een gesigneerd exemplaar?
* Plaats het gewenste boek in uw winkelmand en doorloop de stappen om uw bestelling te plaatsen.
* Kies uw voorkeur voor ophalen in een van onze winkels of voor bezorgen.
* Vink de keuzemogelijkheid om uw boek te laten signeren aan
* Voer desgewenst uw tekst voor een geschreven opdracht in

Doordat het boek speciaal voor u gesigneerd wordt, kan het boek pas na 6 oktober uitgeleverd worden. Lizette de Koning zal het boek op die datum signeren en u haalt het boek dan op een later moment - wanneer het u uitkomt - op bij Paagman, of u laat het boek desgewenst thuisbezorgen. Wel vragen wij u daarbij te letten op enkele spelregels en voorwaarden.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...