FRED (Den Haag): Open tot 17:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 17:00 uur
MALL: Open tot 18:00 uur
GOUDA: Open tot 17:00 uur

Kies de ereader die het beste bij u past

Koop de beste ereader van Nederland bij Paagman! Kies voor de voordelige Paagman tolino page 2 of de nieuwste Paagman tolino vision 6 HD, de snelste in zijn soort. Ereaders koopt u eenvoudig op deze website of in een van onze winkels.

Gratis Paagman CadeauCard

Bij aanschaf van een tolino ereader een Paagman CadeauCard t.w.v. €10,- cadeau. De Paagman CadeauCard kunt  in de winkels van Paagman en online op paagman.nl besteden, maar ook direct op uw tolino ereader om een ebook aan te schaffen. Win win!

Ebooks kopen en ebooks lezen

Via de website van Paagman en uw Paagman tolino ereader kunt u eenvoudig ebooks kopen. Wanneer u uw account op www.paagman.nl heeft gekoppeld (of later koppelt) aan uw Paagman tolino ereader, dan worden uw aankopen zelfs volledig automatisch gesynchroniseerd. Ervaar het zelf: zo eenvoudig was ebooks kopen en direct lezen nog nooit!
Let op: Om ebooks te kunnen lezen op andere apparaten moet u soms wat meer moeite doen. Bovendien zijn veel - met name niet-Nederlandstalige - ebooks voorzien van Adobe DRM kopieerbeveiliging. U heeft dan vaak een speciale app of programma op uw computer nodig.
Voorkom teleurstellingen en lees vooraf de extra uitleg over ebooks bij Paagman

Voor de prijs van een ebook hoeft u het vaak niet te laten want goedkope ebooks kosten niet meer dan 99 cent. Ebooks van populaire auteurs en recent verschenen ebooks zijn meestal enkele euro's goedkoper dan het vergelijkbare papieren boek. Bovendien zijn er iedere week aantrekkelijke aanbiedingen met ebooks met hoge kortingen. Paagman biedt een ruim assortiment populaire en wetenschappelijke ebooks in het Nederlands en Engels, maar ook in tientallen andere talen.

Bekijk hier de boekentips door Paagman-collega's geselecteerd

Betaal ebooks met uw favoriete betaalmiddel!

Heeft u een boekenbon cadeau gekregen? Wilt u het saldo op uw Paagman CadeauCard besteden? Of betaalt u liever contant? Geen probleem, u kunt eigenlijk altijd wel een ebook kopen.

Via onze website koopt u ebooks met de Boekenbon, met de Paagman CadeauCard en met iDeal. Of een combinatie daarvan. Ook kunt u ebooks op paagman.nl in veel gevallen met een creditcard betalen.

Koopt u direct op de Paagman tolino ereader? Dan heeft u de mogelijkheid om uw ebooks met boekenbonnen af te rekenen, of met iDeal te betalen.

Maar dit is niet alles: Paagman biedt u unieke betaalmogelijkheden: met hetzelfde gemak koopt u in onze winkels ebooks en betaalt u aan de kassa. Op de manier die u wilt: contant, met PIN, de Nationale Boekenbon, de Nationale Entertainment Card, met VVV cadeaubonnen, creditcards en natuurlijk de Paagman CadeauCard. Dus: ebooks kopen via de website, op de e-reader of tijdens uw bezoek aan onze winkels, welke manier u ook kiest: wij zorgen ervoor dat uw aankopen altijd op uw persoonlijke boekenplank met ebooks verschijnen. Of zelfs volkomen automatisch met de inhoud van uw Paagman tolino ereader worden gesynchroniseerd. Inderdaad: zo eenvoudig was het nog nooit.

Voordelen van digitaal lezen bij Paagman

 • Keuze uit meer dan 5.000.000 ebooks
 • Koop en lees direct op uw Paagman tolino ereader
 • Bestel online op onze website paagman.nl
 • UNIEK: Koop uw ebooks gewoon in de winkels van Paagman!
 • Al deze aankopen volledig synchroon
  tussen boekenplank op paagman.nl en uw Paagman tolino ereader
 • Veilig betalen met iDeal of de BoekenBon giftcard
 • Betalen óók mogelijk met de Paagman CadeauCard
  (behalve bij betaling via de ereader)
 • Via de Paagman tolino cloud zijn uw ebooks op 5 apparaten beschikbaar

 • Paagman tolino ereaders voor optimaal leescomfort:
 • 300 ppi E-Ink Carta display voor haarscherp beeld – leest net zoals op papier
 • Ingebouwde achtergrondverlichting om in het donker te lezen
 • 2 of 6 Gb intern geheugen beschikbaar - tot wel 6.000 ebooks
 • Vederlicht: minder dan 190 gram
 • Batterij die 7 weken meegaat: ideaal voor langere vakanties
 • Lees hoe u dat wilt: kies tussen zes lettertypes en zeven lettergroottes (inclusief lettertype dyslecticon)
 • Optimale leeservaring voor al uw EPUB ebooks (met en zonder Adobe-DRM)
  (beperkte functionaliteit voor EPUB-3-, PDF- en TXT-ebooks)

Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...