FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur

Disclaimer

Paagman B.V. (Paagman) streeft ernaar correcte en actuele informatie te verstrekken via haar websites www.paagman.nl en gelieerde sites zoals www.paagman.comwww.paagman.eu en www.paagmantv.nl.

De verstrekte informatie op deze websites wordt met de grootste mogelijke zorg samengesteld en geregeld aangevuld en/of aangepast. Paagman verstrekt echter geen garantie over de juistheid en volledigheid van deze informatie. De getoonde informatie is uitsluitend indicatief en kan onvolledig en/of onjuist zijn. Paagman behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen onmiddellijk en zonder kennisgeving door te voeren.

Het kan voorkomen dat (hyper)links in de websites van Paagman, leiden naar websites buiten het domein van Paagman en geen eigendom zijn van Paagman. Dit geldt bijvoorbeeld (maar niet uitsluitend) voor websites in het partnerprogramma. Indien deze link door de bezoeker geactiveerd wordt, verlaat men de website van Paagman. Paagman kan niet instaan voor de inhoud en het functioneren van de link, noch voor de kwaliteit van producten en/of dienst die op deze wijze worden aangeboden. Paagman aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van sites die niet door Paagman worden onderhouden en waarnaar wordt verwezen door of die verwijzen naar de site van Paagman.

Elke aansprakelijkheid voor de inhoud van websites die niet door Paagman worden onderhouden wordt afgewezen. Paagman sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met haar eigen website of websites van derden.
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...