FRED (Den Haag): Open tot 17:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 17:00 uur
Archief
15 september

Donna Hay

Donna Hay
Donna Hay
Proeverij en signeren
Donderdag 15 september 19:30 uur
Paagman vestiging Fred, Frederik Hendriklaan 217
Toegang gratis, graag aanmelden
Donderdagavond 15 september is de Australische voedselstylist en kookboekenauteur Donna Hay om 19:30 uur te gast bij Paagman vestiging Fred. Zij zal haar nieuwste kookboek Life in Balance signeren.

Life in Balance
Leer gezond eten en gebalanceerd leven met Donna Hays life in balance
In het nieuwste kookboek van Donna Hay leer je koken met onbewerkte en verse ingrediënten en superfoods. Het boek heeft een nieuwe uitstraling en formaat gekregen, maar de kleurrijke foto’s en heerlijke en toegankelijke recepten zijn ook hier weer aanwezig. Life in balance is niet alleen geschikt voor de kookliefhebbers, maar ook voor mensen die graag meer willen leren over de producten waarmee ze koken. De recepten worden afgewisseld met katernen vol informatie over superfoods zoals groenten, granen, zaden en noten.

Donna Hay
Donna Hay staat wereldwijd bekend om haar heerlijke maar makkelijk te volgen recepten en de enorm mooi gestylde afbeeldingen. Hay heeft al meer dan 20 kookboeken uitgegeven, waaronder de succesvolle The new easy en het Donna Hay Seizoenskookboek. Daarnaast geeft ze het donna hay magazine uit, heeft ze een column in onder andere de Nieuw-Zeelandse krant The New Zealand Herald, een succesvolle webwinkel en een eigen serviesgoed- en etenswarenlijn.
Donna Hay is een fenomeen in de food-wereld. Over de hele wereld worden haar best selling kookboeken (ruim 20 verkocht. Ze staat bekend om haar toegankelijke receptuur en de herkenbare stijlvolle, smakelijke fotografie en food styling.  Op haar achtste sloop Donna een keuken in, pakte een mengkom en was voorgoed verloren. Later begaf ze zich in de wereld van testkeukens voor tijdschriften en boeken. Daar ontwikkelde ze de haar kenmerkende stijl van simpele, slimme, seizoensgebonden recepten, die allemaal prachtig worden gecombineerd en gefotografeerd. Het is eten voor iedere kok, iedere eetliefhebber, voor elke dag en elke gelegenheid.

 

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...