FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 21:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
Archief
17 mei - vestiging FRED

Douwe Bob

Douwe Bob
Douwe Bob
Optreden en signeren
Zondag 17 mei 13:00 uur
Velvet in Paagman vestiging Fred: Frederik Hendriklaan 217
Toegang gratis, graag aanmelden
Zondag 17 mei is singersongwriter Douwe Bob om 13:00 uur te gast bij Velvet in Paagman vestiging FRED. Hij geeft een kort optreden met nummers van zijn nieuwe album Pass It On dat vrijdag 15 mei zal verschijnen.

Pass It On
is een album dat in alle opzichten in het teken staat van de groei als mens en muzikant. Het is het verslag van de ontwikkeling van puber tot jonge man tot volwassene, vol jeugdige gretigheid en levenslust. Het album biedt een grote variatie aan songmateriaal. Douwe Bob brouwt uit sixties, seventies, folk en rock zijn eigen melange. In het titelnummer Pass It On bezingt hij het doorgeven van bepaalde normen en waarden, maar vooral de liefde. Een nummer als Doctor brengt Beatles, Stones en Kinks samen op een kolkende New Orleans-groove. Met Sweet Sunshine zoekt hij juist de ‘Northern Soul’ op. Op de prachtige ballade Sugar belicht hij de eenzaamheid en afsluiter Fine Line is een schrille, aanklacht tegen de machthebbers in een rebelse, akoestische ‘bijna protestsong’.

Het bejubelde duet met Anouk, Hold Me, staat als bonus track op het album en de vinyl-versie bevat nog drie nummers extra.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...