FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 19:00 uur
DELFT: Open tot 19:00 uur
Archief
10 juni - Fred (Den Haag)

E.L. James

E.L. James
E.L. James
Exclusief bij Paagman!
Meet & greet met interview door Marith Iedema
Maandag 10 juni 2019 16:00 uur
Paagman vestiging Fred (Den Haag)
Toegang gratis, graag aanmelden

Op maandag 10 juni (Tweede Pinksterdag) is de Britse schrijfster E.L. James om 16:00 uur exclusief te gast bij Paagman, vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag). Zij zal naar aanleiding van haar nieuwe boek De mister geïnterviewd worden door Marith Iedema en aansluitend zal zij signeren.

De mister
Londen, 2019. Het leven is Maxim Trevelyan goed afgegaan. Dankzij zijn looks, goede connecties en geld heeft hij nooit hoeven werken en slaapt hij zelden alleen. Maar zijn leven staat op zijn kop wanneer zijn familie wordt getroffen door een tragedie en hij de adellijke titel, het vermogen en de landgoederen van zijn familie erft – inclusief alle bijkomende verantwoordelijkheden. Maxim is hier niet op voorbereid en worstelt met zijn nieuwe rol. Uiteindelijk blijkt zijn grootste uitdaging de lustgevoelens die hij koestert voor een raadselachtige jonge vrouw die onlangs in Engeland is aangekomen en niet veel meer bezit dan een ingewikkeld en gevaarlijk verleden. Gesloten, beeldschoon en muzikaal getalenteerd; Maxims hunkering naar deze verleidelijke, mysterieuze vrouw groeit uit tot een passie die hij niet herkent en niet durft te benoemen. Wie is Alessia Demachi eigenlijk? Kan Maxim haar beschermen tegen het kwaad dat haar bedreigt? En wat als zij erachter komt dat hij geheimen voor haar verborgen houdt? Van hartje Londen via het wilde, landelijke Cornwall naar de gure, dreigende schoonheid van het oosten van Europa – De Mister is een achtbaan van gevaar en verlangen die je tot aan de allerlaatste pagina naar adem doet happen.

Vijftig tinten grijs
De Vijfitg tinten grijs-trilogie is de succesvolste erotische trilogie aller tijden, waarvan in Nederland al bijna een miljoen exemplaren zijn verkocht. De jonge, onbevangen literatuurstudente Anastasia Steele komt onverwachts in aanraking met de charismatische, mysterieuze miljonair Christian Grey. Ze is direct betoverd door hem, maar probeert hem uit haar hoofd te zetten: hij is te rijk en te hoog gegrepen voor haar. Toch trekt hij haar steeds dieper zijn wereld van duistere seksuele fantasieën in. Meer en meer krijgt Grey de verliefde Anastasia in zijn macht. Zijn donkerste en diepste wens: totale controle over haar. Christian Grey is verslavend gevaarlijk.

E.L. James
Misschien wist u niet dat E.L. James (pseudoniem van Erika Leonard, 1963) moeder van twee kinderen is en vroeger heeft gewerkt als televisieproducent? Maar waarschijnlijk heeft u wel gehoord van de Vijftig tinten grijs boekenreeks! Sinds haar jeugd droomde Erika er al van om verhalen te schrijven, maar het bleef lange tijd bij een droom. Haar gezin en haar eerdere carrière kregen de prioriteit. Uiteindelijk startte ze als E.L. James met schrijven en dat bleef niet onopgemerkt; ze schreef de succesvolste erotische trilogie ooit.

 

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...