FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 21:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
GOUDA: Open tot 21:00 uur

Ontdek het gemak van digitaal lezen en kies de ereader die het beste bij jou past!

Geniet overal en op elk moment van de mooiste verhalen met een ereader van tolino. Kies voor de Paagman tolino vision 6 HD of beleef je favoriete verhalen in kleur en reserveer de nieuwe Paagman tolino shine color of Paagman tolino vision color mét kleurenscherm. Switch eenvoudig tussen lezen op je tolino ereader, mobiele telefoon, tablet of computer dankzij de tolino app en tolino webreader. Via de website van Paagman en jouw Paagman tolino ereader kun je eenvoudig ebooks kopen. Wanneer je jouw account op www.paagman.nl koppelt aan jouw Paagman tolino ereader, worden jouw aankopen zelfs volledig automatisch gesynchroniseerd. Ervaar het zelf: zo eenvoudig was ebooks kopen en direct lezen nog nooit!

Ontdek de mogelijkheden van digitaal lezen

Ebooks van populaire auteurs en recent verschenen ebooks zijn vaak enkele euro's goedkoper dan de papieren versie. Bij Paagman heb je de keuze uit meer dan 5.000.000 ebooks. Echt goedkope ebooks kosten niet meer dan 99 cent. Bovendien zijn er iedere week aantrekkelijke aanbiedingen en hoge kortingen op ebooks.  Onze ebookacties bieden vele mooie titels sterk in prijs verlaagd, met iedere vrijdag een Ebook van de week voor maar €4,99! Bekijk hier de boekentips door Paagman-collega's geselecteerd

Krijg een Paagman CadeauCard cadeau!
Bij aanschaf van een tolino ereader krijg je een Paagman CadeauCard t.w.v. €10,- cadeau. De Paagman CadeauCard kun je in de winkels van Paagman en online op paagman.nl besteden aan ebooks of andere artikelen.

Let op: Om ebooks te kunnen lezen op andere apparaten zonder tolino app moet je soms wat meer moeite doen. Bovendien zijn veel - met name niet-Nederlandstalige - ebooks voorzien van Adobe DRM kopieerbeveiliging. Je hebt dan vaak een speciale app of programma op je computer nodig.  Voorkom teleurstellingen en lees vooraf de extra uitleg over ebooks bij Paagman!

Betaal ebooks met jouw favoriete betaalmiddel!

Via onze website koop je ebooks met de Boekenbon, met de Paagman CadeauCard en met iDeal. Of een combinatie daarvan. Koop je jouw ebooks het liefst direct op de Paagman tolino ereader? Dan heb je de mogelijkheid om jouw ebooks met boekenbonnen of met iDeal te betalen.

Maar bij Paagman kan je ook digitaal lezen en offline winkelen! Met hetzelfde gemak als via de site of jouw ereader koop je in onze winkels ebooks en betaal je aan de kassa. Zo betaal ebooks met jouw favoriete betaalmiddel: contant, met PIN, de Nationale Boekenbon, de Nationale Entertainment Card, met VVV cadeaubonnen, creditcards of natuurlijk met de Paagman CadeauCard. Hierdoor kan je ebooks ook cadeau geven aan een ander. Wij zorgen ervoor dat jouw aankopen altijd op jouw persoonlijke boekenplank met ebooks verschijnen en/of volkomen automatisch met de inhoud van jouw Paagman tolino ereader worden gesynchroniseerd. Inderdaad: zo eenvoudig was het nog nooit.

Voordelen van digitaal lezen bij Paagman

Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...