FRED (Den Haag): Open tot 17:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 17:00 uur
Archief
13 februari

Eefje de Visser

Eefje de Visser
Eefje de Visser
Optreden en signeren
Zaterdag 13 februari 12:00 uur
Paagman vestiging Centrum, Lange Poten 41
Toegang gratis, graag aanmelden

Zaterdag 13 februari is singer-songwriter Eefje de Visser om 12:00 uur te gast bij Velvet in Paagman vestiging Centrum. Naar aanleiding van haar nieuwe plaat Nachtlicht zal zij enkele nummer spelen. Ze slaat op deze plaat een nieuwe weg in en verrast met een licht elektronische sound. Aansluitend zal zij signeren.

Eefje de Visser en Nachtlicht
 
‘Vernuftig’, ’gedurfd’ en ‘loepzuiver’ schreef de pers over haar eerste plaat. ‘Warm’, ‘intiem’ en ‘diepgaand’ over haar tweede. Met De Koek en Het is heeft Eefje de Visser twee succesvolle albums op zak en wist ze in een paar jaar tijd een trouw publiek op te bouwen in Nederland en België. Nachtlicht is de titel van haar derde album dat begin 2016 verscheen.

De Nederlandse en Vlaamse pers gaat massaal plat voor Nachtlicht. “Een wonderschoon, modern popalbum”, schrijft Gijsbert Kamer in de Volkskrant. “Wow”, vindt Veronica gids. “Een betere samenvatting bestaat er eigenlijk niet voor Nachtlicht.” HUMO schrijft: “In ons eindejaarslijstje voor 2016 hebben we bij ‘Beste Nederlandstalige plaat’ nu al Nachtlicht ingevuld.” Muzine: “Eefje doet een Kid A-tje en maakt daarmee haar mooiste en meest complete plaat tot nu toe.” En Oor oordeelt: “Op het schitterende Nachtlicht laat ze horen niet bang te zijn een nieuwe weg in te slaan zonder daarbij haar eigenheid te verliezen.”

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...