FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
Archief
Sluiting postkantoor

Post bij Paagman

Post bij Paagman
Den Haag, 26 maart 2020

In beide Haagse vestigingen van Paagman zal de samenwerking met PostNL in 2020 beëindigd worden. We zullen wel postzegels blijven verkopen.

Einde postkantoor
In beide Haagse vestigingen van Paagman zal per 1 mei a.s. het PostNL postkantoor sluiten. Hiermee wordt de samenwerking voor de verzending en het ophalen van pakketten en brieven beëindigd. Helaas bleek het voor ons niet meer haalbaar om deze service in stand te houden omdat de hoeveelheid pakketten exponentieel toeneemt en de vergoedingen die er tegenover staan alleen maar afnemen. Dat leidt tot een onhoudbare werkdruk voor onze collega's.

Postbussen Frederik Hendriklaan
De postbussen aan de Frederik Hendriklaan zullen per 1 oktober 2020 sluiten. Het is nog niet bekend of deze postbussen op een nieuwe plek in de buurt terug zullen komen. We rekenen erop dat PostNL in de buurt een nieuwe plek vindt om haar diensten aan te kunnen bieden en dat daar binnenkort vast meer over bekend wordt.

Nieuwe adressen
Op de locatiewijzer van PostNL vindt u een overzicht van dichtstbijzijnde postkantoren, business-point en pakketpunten. Zakelijke klanten met grotere volumes pakketten, partijen, spoed zendingen en RDW kunnen terecht bij: BusinessPoint Pakpunt aan de Tripstraat 325 in Den Haag.

Voor o.a. rouwpost & RDW overschrijvingen kunt u terecht bij een van de volgende adressen:
BusinessPoint Pakpunt aan de Tripstraat 325 in Den Haag
Primera Reinkenstraat 93 in Den Haag
Kantoorboekhandel Roda Piet Heinstraat 116 in Den Haag
Primera Gentsestraat 56A in Den Haag
Primera Bankastraat 3A in Den Haag
De Boer Delicatessen  Keizerstraat 352 in Den Haag

Over Paagman
Paagman is sinds 1951 gevestigd in het Haagse Statenkwartier en groeide in de afgelopen 68 jaar uit tot dé toonaangevende Haagse boekhandel met tevens verkoop van kantoorartikelen, cd's & lp's en horeca. Paagman heeft twee winkels in Den Haag en één winkel in Delft; tevens verkoopt Paagman online via paagman.nl. In de zomermaanden van 2020 opent Paagman een gloednieuw boekenconcept in de toekomstige Westfield Mall of the Netherlands. Bij Paagman zijn ca. 110 mensen werkzaam.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...