FRED (Den Haag): Open tot 18:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
Archief
6 mei - vestiging FRED

Eindelijk moeder!

 Eindelijk moeder!
Boekpresentatie Eindelijk moeder!
Boekpresentatie
Woensdag 6 mei 19:00 uur
Paagman vestiging Fred: Frederik Hendriklaan 217
Toegang gratis, graag aanmelden
Woensdag 6 mei wordt het boek Eindelijk moeder! Als het moederschap niet vanzelf komt om 19:00 uur gepresenteerd bij Paagman vestiging Fred. Uitgever en initiatiefneemster Margriet Fisser, zelf één van de eindelijk moeders die in het boek aan het woord komen, ziet het boek als steun in de rug voor alle vrouwen die een sterke kinderwens hebben, maar bij wie die om wat voor reden dan ook nog niet in vervulling is gegaan. Tijdens de presentatie gaat schrijfster Yvette van der Meer in gesprek met een aantal van de moeders die in het boek aan bod komen en daarnaast zingt musicalactrice Maaike Widdershoven (nu Moeder Overste in The Sound of Music) het gevoelige lied Eindelijk moeder! dat door Theo Nijland (Loenatik, Wilhelmina) exclusief voor het boek is geschreven.

Eindelijk moeder!
Als het moederschap niet vanzelf komt
“Als je verlangen zo sterk is, is opgeven geen optie”
Wie begrijpt hoe je je voelt, als het je maar niet lukt (weer) moeder te worden? Wie snapt dat je – ondanks vele teleurstellingen – dóór wilt zetten? Dat je elke kans op een kind hoopvol aangrijpt, omdat je daar álles voor over hebt?
De 75 eindelijk moeders uit dit boek weten precies hoe je je voelt. Zij vertellen openhartig over hun hobbelige weg naar het moederschap. Mét gelukkige afloop. Hun verhalen bieden je herkenning, hoop, troost en ook relativeringsvermogen. Dit boek wil je steeds weer oppakken!

Met o.a.:
Altijd fijn, een luisterend oor.
Als de miskramen zich blijven herhalen.
Zaadscenario’s.
Interviews met artsen uit het veld.
Tips van deskundigen over vruchtbaarheid.

De combinatie van persoonlijke verhalen en gedegen achtergrondinformatie maakt Eindelijk moeder! dé dikke pil voor vrouwen bij wie het moederschap niet vanzelf komt.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...