FRED (Den Haag): Open tot 18:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
Archief
27 september - vestiging FRED

Ellen ten Damme

Ellen ten Damme
Ellen ten Damme
Optreden en signeren
Zondag 27 september 13:00 uur
Paagman vestiging Fred: Frederik Hendriklaan 217
Toegang gratis, graag aanmelden

Zondag 27 september is actrice en zangeres Ellen ten Damme om 13:00 uur te gast bij Velvet Music in Paagman vestiging Fred. Naar aanleiding van haar nieuwe album Alles Draait, zingt en signeert zij.  

Over Alles Draait

Popmuziek, Ellen ten Damme maakt er aanmerkelijk meer van op haar nieuwe album Alles Draait, haar derde in het Nederlands alweer. Dat komt niet alleen door de bijdragen van erkende tekstdichters als Ilja Leonard Pfeijffer en Rob Chrispijn, maar misschien nog wel meer door haar zang. Daar ligt de nadruk op.

Ellen ten Damme
Ten Damme bepaalt zelf graag haar koers. Producer Robin Berlijn voelt haar perfect aan en speelt alle gitaren. Zelf zit ze achter de vleugel, het instrument waarop ze ook alle muziek voor dit album heeft gecomponeerd. De overige bezetting blinkt mede uit door een aantal fantastische strijkers, drummer Ton Dijkman en toetsenman Diederik Nomden. Voor wat betreft de teksten grijpt Ellen terug naar de samenwerking met onder andere de met de Libris Literatuur Prijs gelauwerde dichter en schrijver Ilja Leonard Pfeijffer. Een inmiddels zeer succesvolle samenwerking, die dateert van het met goud bekroonde Durf Jij? uit 2009. Een drankje, een pen en een opschrijfboekje in de aanslag en dat alles samen met Ellen op een terras in Genua, of zoals deze keer een strand op Ibiza.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...