FRED (Den Haag): Open tot 17:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 17:00 uur
MALL: Open tot 18:00 uur
Archief
30 oktober - Delft

Elma van Vliet

Elma van Vliet
Elma van Vliet
Boekpresentatie
Zaterdag 30 oktober 2021 15:00 uur
Paagman vestiging Delft
Toegang gratis, graag aanmelden

Op zaterdag 30 oktober is Elma van Vliet om 15:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Delft (Choorstraat 1, Delft). Zij zal haar boek Elma, vertel eens presenteren. Aansluitend zal zij signeren. Lees hier onze coronamaatregelen en veelgestelde vragen bij evenementen.

Aanmelden
De boekpresentatie van Elma van Vliet is gratis toegankelijk. Wel vragen wij u om zich aan te melden, zodat we hier onze dienstverlening op kunnen aanpassen. Bij aankomst kunt u zich melden bij het evenement waarna u een zitplaats toegewezen krijgt.

Elma, vertel eens
Elma van Vliet is de bedenkster van de succesvolle Vertel eens-serie. Wereldwijd inspireerde ze meer dan vier miljoen mensen om zich te verbinden met zichzelf en met elkaar door het verzamelen, delen en herinneren van de verhalen die ertoe doen. In dit boek vertelt ze haar persoonlijke verhaal. Over de zoektocht naar meer verbinding met zichzelf in haar eigen leven. Over de tijd nemen om jezelf te vinden, om los te laten wat niet goed voor je is en te groeien op een manier die goed voelt. Over liefde, dankbaarheid en geluk. Hoe weet je welke koers voor jou de juiste is? Hoe bepaal je wat bij je past? Hoe leer je naar de stem van je hart te luisteren? Wat betekent geluk voor jou? En wat doe je als je de slappe lach krijgt tijdens een belangrijke presentatie? Elma, vertel eens is het vaak grappige, soms ontroerende verhaal van een vrouw die al doende leert. Die niet gelooft dat zelfhulpboeken of goeroes bepalen wat goed is voor je.

Een gesigneerd exemplaar bestellen
Paagman ontvangt met grote regelmaat beroemde auteurs uit binnen- en buitenland. Kunt u het evenement niet bijwonen? Bestel dan een persoonlijk gesigneerd exemplaar! En hier ziet u het actuele aanbod van titels die u kunt laten signeren, voorzien van een persoonlijke opdracht.

Hoe bestelt u een gesigneerd exemplaar?
* Plaats het gewenste boek in uw winkelmand en doorloop de stappen om uw bestelling te plaatsen.
* Kies uw voorkeur voor ophalen in een van onze winkels of voor bezorgen.
* Vink de keuzemogelijkheid om uw boek te laten signeren aan
* Voer desgewenst uw tekst voor een geschreven opdracht in

Doordat het boek speciaal voor u gesigneerd wordt, kan het boek pas na 30 oktober uitgeleverd worden. Elma van Vliet zal het boek op die datum signeren en u haalt het boek dan op een later moment - wanneer het u uitkomt - op bij Paagman, of u laat het boek desgewenst thuisbezorgen. Wel vragen wij u daarbij te letten op enkele spelregels en voorwaarden.

Onze evenementen zijn ook regelmatig via Facebook Live te volgen.

Lees meer Lees minder
Aanmelden voor Elma van Vliet
*
*
*
*
*
 
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...