FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
Archief
22 november - Fred (Den Haag)

Erica Terpstra

Erica Terpstra
Erica Terpstra
Lezing
Vrijdag 22 november 2019 19:00 uur
Paagman vestiging Fred (Den Haag)
Toegang gratis, graag aanmelden

Op vrijdag 22 november is Erica Terpstra om 19:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag). Zij zal die avond vertellen over haar nieuwe boek Erica op reis. Aansluitend zal zij signeren. 

Erica op reis
Erica Terpstra schetst in haar boek Erica op reis een beeld van de inspirerende en soms wonderlijke landen en culturen die ze bezoekt. Het is gebaseerd op haar gelijknamige tv-programma, waarin ze voor omroep Max de wereld verkent. Tijdens haar reizen spreekt Erica Terpstra niet alleen met de lokale bevolking, maar neemt ze ook deel aan lokale rituelen, gewoonten en gebruiken. In dit boek deelt ze haar favoriete bestemmingen, meest bijzondere ontmoetingen en geeft ze vele tips. Mede dankzij de foto's van regisseur Feije Riemersma is dit boek een genot om bij weg te dromen.

Tip: geniet voor het evenement van een avondmaaltijd in ons Kicking Horse Café. Iedere doordeweekse avond tussen 17:00 - 20:00 uur kunt u genieten van een heerlijke warme maaltijd voor slechts €14,50. Bekijk hier het wisselende weekmenu!

 

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...