FRED (Den Haag): Open tot 17:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 17:00 uur
MALL: Open tot 18:00 uur
Archief
4 september - Fred (Den Haag)

Ernst Daniël Smid

Ernst Daniël Smid
Ernst Daniël Smid
Interview door Marry Dijkshoorn
Zaterdag 4 september 2021 13:00 uur
Paagman vestiging Fred (Den Haag)
Toegang gratis, reserveren verplicht (beperkt aantal zitplaatsen)

Op zaterdag 4 september is Ernst Daniël Smid om 13:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag). Hij zal naar aanleiding van de biografie Ernst geïnterviewd worden door Marry Dijkshoorn. Aansluitend zal hij signeren. Lees hier onze coronamaatregelen en veelgestelde vragen bij evenementen.

Kunt u het evenement niet bijwonen? Bestel dan een persoonlijk gesigneerd exemplaar!

Ernst
De biografie Ernst is een ode aan het veelbewogen leven van Ernst Daniël Smid, verteld door hemzelf en opgetekend door Enno de Witt. Nog nooit eerder was Smid zo open: naast geestige anekdotes vertelt hij openhartig en zonder schroom over zijn woelige privéleven. Over de eenzame kanten van succes en het leven met de ziekte van Parkinson, maar ook over zijn huwelijk met zijn jeugdliefde, dat op de klippen liep. Over zijn werk in een zorginstelling. Zijn tweede huwelijk, met ballerina Roos, die jong aan kanker overleed. Het rusteloze leven in het theater. Zijn toewijding aan klassieke muziek. De vriendschappen en de vetes. Zijn financiële problemen. Over de twijfels en de faalangst die hij altijd met zich heeft meegedragen. Ernst schetst op aangrijpende en onvergetelijke wijze een uniek zelfportret, waarbij hij zichzelf niet spaart, maar waarin hoop en humor altijd centraal staan.

Aanmelden
Het bezoek van Ernst Daniël Smid en co-auteur Enno de Witt is gratis toegankelijk. Wel vragen wij u om zich aan te melden, zodat we hier onze dienstverlening op kunnen aanpassen. Bij aankomst kunt u zich melden bij het evenement waarna u een zitplaats toegewezen krijgt.

Een gesigneerd exemplaar bestellen
Paagman ontvangt met grote regelmaat beroemde auteurs uit binnen- en buitenland. U leest er alles over op onze nieuwspagina en in onze nieuwsbrief. Vanwege het coronavirus organiseren wij momenteel minder evenementen, maar via onze website kunt u ook in deze tijd regelmatig een uniek gesigneerd exemplaar bestellen, voorzien van een persoonlijke opdracht. Hier ziet u het actuele aanbod van titels die u kunt laten signeren!

Hoe bestelt u een gesigneerd exemplaar?
* Plaats het gewenste boek in uw winkelmand en doorloop de stappen om uw bestelling te plaatsen.
* Kies uw voorkeur voor ophalen in een van onze winkels of voor bezorgen.
* Vink de keuzemogelijkheid om uw boek te laten signeren aan
* Voer desgewenst uw tekst voor een geschreven opdracht in

Doordat het boek speciaal voor u gesigneerd wordt, kan het boek pas na 4 september uitgeleverd worden. Ernst Daniël Smid en co-auteur Enno de Witt zullen het boek op 4 september signeren en u haalt het boek dan op een later moment - wanneer het u uitkomt - op bij Paagman, of u laat het boek desgewenst thuisbezorgen. Wel vragen wij u daarbij te letten op enkele spelregels en voorwaarden.

Onze evenementen zijn ook regelmatig via Facebook Live te volgen.

Lees meer Lees minder
Aanmelden voor Ernst Daniël Smid
*
*
*
*
*
 
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...