FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
Archief
2 mei - Fred (Den Haag)

Esther Teunissen

Esther Teunissen
Esther Teunissen
Boekpresentatie
Donderdag 2 mei 2019 19:00 uur
Paagman vestiging Fred (Den Haag)
Toegang gratis, graag aanmelden

Op donderdag 2 mei is Esther Teunissen om 19:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag). Zij zal haar boek Duimkruid presenteren en aansluitend zal zij signeren.

Duimkruid
Een oer-Hollandse historische thriller die speelt rond het Binnenhof, waar ook in de 16de eeuw dingen gebeurden die het daglicht niet konden velen.
1525, Den Haag, in en om het Binnenhof, centrum van macht en recht. Een moord, een vijftienjarige verdachte, en een moeder die overtuigd is van de onschuld van haar zoon. In een wanhopige poging om haar kind van de doodstraf in kokende olie te redden, stuit zij op een beerput vol leugens, geheimen, valsemunters en politieke belangen. De hogere en de lagere kringen, raadszalen, martelkamers en louche herbergen zijn de plaatsen van handeling van deze intrigerende historische thriller. Duimkruid gaat over de strijd om rechtvaardigheid in een wereld vol religieuze onrust, waarin een eerlijke procesgang niet voor zich spreekt, maar manipulatie en chantage des te meer. Een razend spannende intrige in een springlevend decor, dat je onderdompelt in de vroege zestiende eeuw.

Esther Teunissen
Esther Teunissen (1967) werkt als bestuursadviseur voor verschillende burgemeesters. Op weg naar haar werk fietst ze dagelijks langs de Gevangenpoort en het Binnenhof, de plekken die als inspiratie dienden voor de historische thriller waar ze nu mee debuteert.

Tip: geniet voor het evenement van een avondmaaltijd in ons Kicking Horse Café. Iedere doordeweekse avond tussen 17:00 - 20:00 uur kunt u genieten van een heerlijke warme maaltijd voor slechts €14,50. Bekijk hier het wisselende weekmenu!

 

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...