FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
Archief
[email protected]
Boekpresentatie
Dinsdag 9 mei 2017 19:00 uur
Paagman vestiging Fred
Toegang gratis, graag aanmelden

Dinsdagavond 9 mei zijn Ria Doolaard en Yvonne van der Kroft om 19:00 uur te gast bij Paagman vestiging Fred, Frederik Hendriklaan 217. Zij presenteren hun boek [email protected] Dries van der Vossen, CEO bij Bilderberg, neemt het eerste exemplaar van [email protected] in ontvangst.

[email protected]
Omgangsvormen en beleefdheidsregels zijn permanent in beweging. Tegelijk dreigen een aantal waarden en normen in onze moderne en diverse maatschappij razendsnel verloren te gaan. Verder kleuren steeds meer culturen onze samenleving én werkvloer met meer talen, denkpatronen, gebruiken, competenties en talenten. Ook bedrijven staan dus voor de uitdaging om een weg te zoeken in het feit, dat zowel de medewerkers als de gasten/klanten/leveranciers steeds internationaler worden.

Tijd voor duidelijke richtlijnen en regels!
In negen hoofdstukken komen de eigentijdse etiquetteregels op velerlei gebieden aan bod: algemene etiquette, diversiteit en inclusiviteit, omgangsvormen op zakelijk gebied, gastvrijheid, tafelmanieren, dresscodes, presenteren, vergaderen, omgang met medewerkers en collega’s en netwerken. Het slothoofdstuk staat uitgebreid stil bij het intercultureel en internationaal zaken doen.

Bijzondere vormgeving maakt het boek af
Ria en Yvonne hebben de bekende Haagse kunstenaar Marcello (Marcello’s Art Factory and Rock Gallery) bereid gevonden om het boek vorm te geven. Het resultaat mag er dan ook zijn; een bijzonder boek in spetterende kleuren, vol verrassingen, gekke wendingen en illustraties. Deze speciale vormgeving maakt het boek goed leesbaar en zorgt er meteen voor dat je de inhoud niet snel zal vergeten.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...