FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
GOUDA: Open tot 18:00 uur
Archief
10 maart - Fred (Den Haag)

Eva Jinek

Eva Jinek
Eva Jinek
Interview door Yanti Danoekoesoemo
Zondag 10 maart 2024 13:00 uur
Paagman vestiging Fred (Den Haag)
Toegang gratis, graag aanmelden

Op zondag 10 maart is Eva Jinek om 13:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag). Zij zal naar aanleiding van haar boek Droom Groot No.2 geïnterviewd worden door Yanti Danoekoesoemo. Aansluitend zal zij signeren.

Droom groot no.2
Eva Jinek heeft met Droom Groot No. 2 opnieuw een zeer persoonlijk boek geschreven vol openhartige levenslessen van bekende en onbekende voorbeelden.

Het klinkt altijd zo simpel: kom voor jezelf op! Of: spreek je uit als je ergens in gelooft. Gewoon een kwestie van even doorzetten, toch? Als je hard werkt, kom je er vanzelf. Maar hóé doe je dat? Hoe maak je iets van het leven als het ingewikkelder en pijnlijker is dan een Instagrampost? Als ergens voor vechten niet genoeg blijkt te zijn, en niemand je geleerd heeft om je stem te gebruiken?

Succes is heerlijk om van een afstand te bewonderen, en dat doe ik graag. Ik kan me optrekken aan bijzondere prestaties, aan de stoere en mooie dingen die mensen bedenken en maken. Maar de weg ernaartoe is juist waar de parels zitten. Niemand heeft namelijk een pasklaar antwoord op de vraag hoe om te gaan met tegenslag, of hoe je muren van weerstand doorbreekt, maar de mensen in dit boek hebben allemaal hun eigen manier gevonden om zich daar doorheen te worstelen, en er glansrijk uit te komen.

In dit boek spreek ik meer dan twintig voorbeelden, mensen die ik bewonder om hun grootse dromen en wat ze hebben gedaan om te komen waar ze zijn. Hun levens lopen uiteen, wat ze hebben moeten overwinnen ook. Maar wat het ook is, één ding hebben ze gemeen: ze voelen zich geen van allen slachtoffer. De strijd heeft ze niet verslagen en wat op hun pad is gekomen, hebben ze juist omgezet in schoonheid, in de kracht om er iets van te maken. Ze zijn stuk voor stuk de belichaming van Droom groot.

In dit boek voer ik zeer persoonlijke gesprekken met meer dan twintig bekende en minder bekende voorbeelden, mensen zoals Carice van Houten, Beatrice de Graaf, Fabienne Chapot, Daria Bukvic en Nazmiye Oral. Ook vertel ik het verhaal van mijn vader Pavel Jinek. In elk hoofdstuk leg ik uit waarom ik deze mensen bewonder, en wat ze voor mij betekenen. Robin de Puy, voormalig Fotograaf des Vaderlands, voegt een extra dimensie toe met haar prachtige, intieme portretten. Journalist Lizzy van Hees is co-auteur.

Aanmelden 
Dit evenement is gratis toegankelijk. Wel vragen wij om je aan te melden, zodat we hier onze dienstverlening op kunnen aanpassen. Bij aankomst kun je vrij plaatsnemen. Let op: een aanmelding is geen gegarandeerde zitplaats.

Een gesigneerd exemplaar bestellen
Kun je het evenement niet bijwonen? Bestel dan een persoonlijk gesigneerd exemplaar! Hier zie je het actuele aanbod van titels die je kunt laten signeren, voorzien van een persoonlijke opdracht. Doordat het boek speciaal voor jou gesigneerd wordt, zal het boek pas na het auteursbezoek uitgeleverd worden. De auteur zal het boek op die datum signeren en jij haalt het boek dan op een later moment - wanneer het jou uitkomt - op bij Paagman, of je laat het boek desgewenst thuisbezorgen. Wel vragen wij je daarbij te letten op enkele spelregels en voorwaarden.

Lees meer Lees minder
Aanmelden voor Eva Jinek
*
*
*
*
*
Dit evenement is gratis toegankelijk. Wel vragen wij u om zich aan te melden, zodat we hier onze dienstverlening op kunnen aanpassen. Bij aankomst kunt u vrij plaatsnemen. Let op: een aanmelding is geen gegarandeerde zitplaats.
 
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...