FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 19:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
Archief
29 mei - Centrum (Den Haag)

Eva Rovers

Eva Rovers
Eva Rovers
Interview
Zondag 29 mei 2022 13:00 uur
Paagman vestiging Centrum (Den Haag)
Toegang gratis, graag aanmelden

Op zondag 29 mei is Eva Rovers om 13:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Centrum (Lange Poten 41, Den Haag). Zij zal naar aanleiding van haar boek Nu is het aan ons geïnterviewd worden. Aansluitend zal zij signeren.

Nu is het aan ons
Oproep tot echte democratie

Politiek moet je niet te veel aan politici overlaten. Daar zijn onze problemen namelijk te complex voor. Vooral een veelkoppig monster als klimaatverandering vraagt om een veelkoppige aanpak. In dit vlammende betoog laat Eva Rovers zien dat burgers cruciaal zijn voor het oplossen van de grootste uitdagingen van deze tijd.

Sinds 2017 schrijft Eva over manieren waarop gewone mensen zorgen voor buitengewone maatschappelijke veranderingen. Zij ziet hiervoor een belangrijke rol weggelegd voor burgerberaden (ook wel burgerfora of citizens' assemblies genoemd). Daarom en richtte zij in 2020 mede Bureau Burgerberaad op. Eva studeerde cultuurgeschiedenis aan de Universiteit Utrecht en promoveerde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Ze schreef de veelgeprezen biografieën van kunstverzamelaar Helene Kröller-Müller en schrijver Boudewijn Büch.

Aanmelden
Het interview met Eva Rovers is gratis toegankelijk. Wel vragen wij u om zich aan te melden, zodat we hier onze dienstverlening op kunnen aanpassen. Bij aankomst kunt u vrij plaatsnemen. Let op: een aanmelding is geen gegarandeerde zitplaats. Voor dit evenement kunt u zitplaatsen reserveren wanneer u deelneemt aan het Paagman Privilege Programma (inloggen vereist, mogelijk vanaf level silver).

Een gesigneerd exemplaar bestellen
Kunt u het evenement niet bijwonen? Bestel dan een persoonlijk gesigneerd exemplaar! Hier ziet u het actuele aanbod van titels die u kunt laten signeren, voorzien van een persoonlijke opdracht.

Hoe bestelt u een gesigneerd exemplaar?
* Plaats het gewenste boek in uw winkelmand en doorloop de stappen om uw bestelling te plaatsen.
* Kies uw voorkeur voor ophalen in een van onze winkels of voor bezorgen.
* Vink de keuzemogelijkheid om uw boek te laten signeren aan
* Voer desgewenst uw tekst voor een geschreven opdracht in

Doordat het boek speciaal voor u gesigneerd wordt, kan het boek pas na 29 mei uitgeleverd worden. Eva Rovers zal het boek op die datum signeren en u haalt het boek dan op een later moment - wanneer het u uitkomt - op bij Paagman, of u laat het boek desgewenst thuisbezorgen. Wel vragen wij u daarbij te letten op enkele spelregels en voorwaarden.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...