FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 19:00 uur
DELFT: Open tot 19:00 uur
Archief
28 september

Evelien Jonkers

Evelien Jonkers
Evelien Jonkers
Boekpresentatie
Donderdag 28 september 2017 19:00 uur
Paagman vestiging Fred
Toegang gratis, graag aanmelden
Donderdagavond 28 september presenteert Evelien Jonkers om 19:00 uur haar boek bij Paagman vestiging Fred, Frederik Hendriklaan 217. Naar aanleiding van haar boek Met één borst in een Ferrari vertelt zij over het boek en aansluitend zal zij signeren.

In het kader van oktober Borstkankermaand brengt Evelien Jonkers haar boek Met één borst in een Ferrari - een frisse blik op omgaan met kanker uit. Haar verhaal biedt een frisse en inspirerende blik op hoe zij is omgegaan met het behandeltraject van (borst)kanker. Haar boek is bestemd voor iedereen die de diagnose kanker heeft gekregen of iemand met kanker kent. De kern van haar verhaal is dat ze – of ze nu boos, bang, blij of verdrietig was – heeft gekeken naar wat er wél mogelijk was en wat haar energie gaf. Dit maakte een groot verschil in hoe zij en haar omgeving het hele traject hebben ervaren: het gaf en geeft nog steeds kracht.
 
Tijdens haar presentatie zal Evelien Jonkers kort ingaan op de totstandkoming van haar boek. Daarnaast zal ze vertellen hoe zij heeft gekozen voor wat haar energie gaf in de tijd dat ze borstkanker had, juist ook op moeilijke momenten. Ze zal afsluiten met het uitreiken van het eerste exemplaar aan iemand waar ze veel energie van krijgt.
 
“Mijn verhaal zal natuurlijk niet precies jouw verhaal zijn. Misschien helpen stukken uit mijn boek je beter te begrijpen waar iemand doorheen gaat die de diagnose kanker heeft gekregen. Ik hoop vooral dat de kern van mijn verhaal jou en je omgeving kracht geeft en je inspireert om te kiezen voor wat jíj nodig hebt, bij welke tegenslag dan ook.”
 
Per verkocht boek wordt € 1,- gedoneerd aan Pink Ribbon. Bij de boekpresentatie zal een donatiebox staan voor een extra bijdrage aan Pink Ribbon.
 
Evelien Jonkers is coach, optimist, supertante, tweelingzus, sportverslaafde, buurmeisje, ze houdt van mensen met een passie en in 2012 heeft ze borstkanker gehad. Haar praktijk Mogelijkhedencoach is ze gestart vanuit haar visie “Be the reason someone smiles today”. In haar praktijk coacht ze mensen die vastlopen wanneer ze direct of indirect met een ziekte, beperking of andere tegenslag te maken hebben.

 

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...