FRED (Den Haag): Open tot 17:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 17:00 uur
Archief
17 mei

Excellent leiderschap

Excellent leiderschap
Excellent leiderschap
Anja Hilgers en Charlotte Staats
Boekpresentatie en signeren
Dinsdag 17 mei 16:00 uur
Paagman vestiging Centrum, Lange Poten 41
Toegang gratis, graag aanmelden

Op dinsdag 17 mei om 16:00 uur presenteren Anja Hilgers en Charlotte Staats: De weg naar excellent leiderschap. Het eerste exemplaar wordt aangeboden aan burgemeester Jozias van Aartsen in Paagman vestiging Centrum op Lange Poten.

 

De weg naar excellent leiderschap
Als leidinggevende komt er veel op je af. De wereld is in verandering, de organisatie waar je werkt ook. Banen staan op de tocht en tegelijkertijd moet er flink vernieuwd worden om de concurrentie voor te blijven. De top van de organisatie verwacht van je dat je resultaten behaalt met je team. Teamleden vragen sturing, deadlines komen op je af. Je bent strateeg, beslisser, inspirator, planner en praatpaal tegelijk. Hoe haal je dan ook nog eens het maximale uit je team?

Tijdens de vele workshops en leiderschapstrajecten die Anja Hilgers en Charlotte Staats verzorgden, stelden zij de deelnemers de vraag: ‘Wie was voor jou ooit een inspirerende leidinggevende? Iemand bij wie jij meer presteerde dan je zelf voor mogelijk hield?
Zij kregen zulke bijzondere verhalen te horen dat zij besloten deze leiders op te zoeken en te interviewen. Wat doen deze personen anders dan andere leidinggevenden? Hoe gaan zij om met de dilemma’s waarmee we allemaal  worstelen? Hoe zien zij het potentieel in anderen? En hoe motiveren zij medewerkers om excellent te presteren?

Dit boek houdt je een spiegel voor en nodigt je uit te onderzoeken wat voor jou en je team werkt. Door inspirerende voorbeelden en praktische tools kom je erachter hoe je je medewerkers kunt laten schitteren en daarmee het resultaat van je organisatie vergroot.

Over de auteur

Anja Hilgers
Anja Hilgers werkt als adviseur en trainer vanuit haar bureau Hilgers Consultancy. Zij richt zich op talentprogramma’s en leiderschapstrajecten binnen profit- en non-profitorganisaties.

Charlotte Staats
Charlotte Staats is programmaleider bij de Algemene Bestuursdienst. Zij leidt daar het Ambtelijk Professionaliteits Programma voor de topambtenaren van Nederland. Naast haar werk als ambtenaar heeft zij haar eigen trainingsbureau.
 

 

Lees meer Lees minder
Aanmelden voor Excellent leiderschap
*
*
*
*
 
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...